XX. Fehérvári Futballfesztivál: A Mad Dogs a bajnok!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

7 gólt hozott a finálé, a bronzmérkőzés elmaradt.

Nyolcaddöntő

A Sárépszer Kft. egy helyezkedési hibát kihasználva Varga Balázs szerezte meg az egyetlen gólt a PFF Szántó ellen, mely továbbjutást ért.

A csere nélkül felálló JÓBARÁTOK kétgólos előnyt herdált el a Karmacsi Autó ellen, végül büntetőpárbajban mégis kikaparta a gesztenyét a JÓBARÁTOK.

Ugyancsak szétlövés döntött a gólt nem hozó Villanegra-Legenda Sport és a Todor-PET Bau Team Kft. meccse, előbbi csapat örülhetett.

Nem volt gólfesztivál a Mates-Kartal és a KIPE Car FC találkozóján sem, ahol egy szép ellentámadás végén Hassan Aribi lőtte ki a jobb felsőt, ami győzelmet ért a KIPE Car FC számára.

A Damasztor színeiben Murai Márk egy bedobás után szerzett könnyű gólt a Cső-Lavina ellen, mely a legnagyobb ziccereket is elhibázta. A támadó egy távoli fejessel lepte meg ellenfelét, ami becsorgott, így 2-0 lett a vége.

Hatgólos meccsen ment tovább a Páwák ellen a Lázár Lovaspark. Nagy Attila szépségdíjas találata után egy átlövésből növelte csapata előnyét, majd Laczkó Milán duplázott: egy felívelést követően egy sakk-matt helyzetet vert be. Tanko Levente a végén még lőtt ugyan két gólt, de többre már nem maradt idő, 4-2 lett Nagyéknak.

A Boiron Homeopátia játékosai rémes helyezkedését könnyűszerrel büntette Varga Csaba, a Goldwin Pluss játékosa, aki egy kissé szerencsés második góllal döntötte el a továbbjutás sorsát.

Egy átlövést követően Rábold Richárd szerzett gólt a Mad Dog számára a Car-Man Garage Bt. ellen, majd egy flipper végén Hosszú Ádám lőtte be a kipattanót. Büki Baltazár egy kapus által beadott labdát váltott gólra, itt el is dőlt minden kérdés. Bognár Bence góljával már 4-0 volt, végül Roni Ribeiro és Oláh Dániel gólváltásával alakult ki az 5-1.

Negyeddöntő

Végvári Ádám, a Sárépszer játékosa egy gyors akció végén mattolta a Villanegra-Legenda Sport kapusát, majd D’Urso Guiano szabadrúgásával 2-0 lett.

A Kipe-Car FC meglepetésre könnyedén lelépte a JÓBARÁTOK együttesét, Hassan Aribi védőjét megelőzve talált be, majd Póta Balázs lőtt gólt egy szabadrúgás-kombináció után.

Schranz Balázs, a Goldwin Pluss játékosa egy lapos lövéssel szerezte meg a vezetést a Damasztor Kft ellen, amely a bekapott gól után felszívta magát, és megfordította a meccset. A védelem lenullázása után jött az egyenlítés, majd Murai Márk duplája következett, aki előbb Sarokkal, majd a félpályáról lőtt gólt üres kapura.

A Mad Dogs sokkolóan simán verte a Lázár Lovaspark alakulatát. Egy szöglet után Rábold Richárd lőtt a hosszú alsóba, majd egy felívelés után Bki Baltazár érkezett a hosszún, és gót fejelt. Egy kapuskidobás után Bognár Bence került helyzetbe, és gólra is váltotta azt, így alakult ki a 3-0.

Elődöntő

Az első elődöntőn D’Urso Guliano felállt védelem ellen lőtte ki laposan a jobb alsót, megszerezve a Sárépszer számára a vezetést a Damasztor ellen. Spandler Csaba hasonló megoldást választott, ezzel lett 2-0. Spandler ezt követően az elfáradó védők gyűrűjében tört kapura, majd a kipattanót pofozta a hálóba, 3-0.

A másik elődöntő is sima volt, a Mad Dogs egy ötöst gurított a KIPE Car FC csapatának. Bognár Bence ment el a bal szélen, majd a hosszúba lőtt, majd Rábold Richárd távoli bombája suhant a kapuba. Büki Baltazár egy sakk-matt helyzetet váltott gólra, majd Hosszú Ádám egy csel után bombázott a rövid felsőbe.

Büki a kitámadó csapatot meglepte még egy félpályáról szerzett találattal, így alakult ki az 5-0.

Helyosztók

A bronzmérkőzést a KIPE Car FC nyerte a Damasztor Kft. ellen játék nélkül 3-0-ra, a Damasztor Kft. csapata ugyanis nem állt ki a találkozóra.

A döntőt a Sárépszer Kft. vívhatta a Mad Dogs együttesével. Parádés fináléra volt kilátás. Gólokból és látványos megmozdulásokból sem volt hiány!

Fekete Róbert mozgott be ügyesen a Sárépszer védői mögé, majd közelről a kapuba tessékelte a labdát. A második gólt Rábold Richárd szerezte, aki elképesztően nagy gól lőtt 13 méterről a léc alá. Egy szemfüles labdaszerzést követően Rábold háromra növelte a Mad Dogs előnyét, eldöntve a győztes kilétét. A kitámadó Sárépszer védői között szabadon gurigázhattak a Mad Dogs védői, Roni Ribeiro így szerezte a negyedik gólt. Az ötödik találatot Cseszneki Richárd jegyezte, aki jobbról, spiccel lőtte a hosszúba a játékszert – kár érte, hogy kevés hasonló, tipikus kispályás megmozdulást lehetett látni a tornán. A Sárépszer becsületgólját a Mad Dogs játékosa, Wittner Máté szerezte, az öngólt egy meglepő labdaátlépés előzte meg. A végén Büki Baltazár szerzett még egy szabadrúgás gólt, kialakítva a 6-1-es végeredményt.

1. Mad Dogs
2. Sárépszer Kft.
3. KIPE Car FC

Forrás és fotó: Videoton Baráti Kör Egyesület

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?