XVII. Fehérvári Futballfesztivál a VOK-ban!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A két ünnep között idén is megrendezésre kerül Székesfehérváron a Videoton Oktatási Központban a szokásos kispályás teremtorna. Színes programokkal várják a szervezők a kilátogatókat.

A főszervezők egyike, Juhász László ismertette a négynapos torna menetrendjét. Mint elmondta, a szervezők büszkék rá, hogy ez a hagyománnyá érett, négy napos programsorozat több ezreket, családok százait mozgatja meg a két ünnep között évről évre, immár XVII. alkalommal. Ebben a néhány napban összeér a 4 nagy elszakított terület: a Felvidék, Kárpátalja, Erdély és a Vajdaság.

S mint a VBKE, maga a focitorna is a Videoton FC népszerűsítését célozza meg, erre utalnak a programok, és a 30-i gálamérkőzés is, melyen jeles évfordulókról emlékezünk az idén: a Videoton FC alapításának 75. évfordulóját, a 2006-os Magyar Kupa-győzelem 10., és a 2011-es magyar bajnoki győzelem 5. évfordulóját ünneplik a szurkolók.
A Futballfesztiválon szeretettel várnak kicsiket és nagyokat, mozogni, játszani, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat egyaránt december 27-30-án a Videoton Oktatási Központban.

Minden eddiginél színesebb kikapcsolódási lehetőségekkel várják a résztvevőket és látogatókat: ingyenes pingpong lehetőséget biztosítanak 4 asztalon, ezen kívül lesz csocsó asztal is. December 27-én a VOK-ba látogat Stopli, a Videoton FC kabalafigurája, akivel közös fotókat lehet készíteni.

December 27-én és 28-ám zumba, jóga és gerinctréning kipróbálására lesz lehetőség. A ketrecfoci tornára 28-30 között kerítenek sort, eközben a kicsiket ugrálólvár várja. A kupa minden napján lehet tombolát vásárolni 200 forintért, melyen értékes nyereményekre lehet szert tenni, valamint Xbox konzol segítségével virtuális focipályán is összemérhetik erejüket kicsik és nagyok egyaránt ugyancsak 200 forint ellenében.

A XVII. Fehérvári Futballfesztivál 2016. december 27-30. között minden nap 8:00 és 20:00 között zajlik. A teljes menetrend a Videoton Baráti Kör Egyesület honlapján érhető el. A fejleményekről oldalunkon friss eredményekkel jelentkezünk!

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM