Visszalépett az Etyek, borult a sorsolás!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A sorsolás elkészülte után jelentette be az Etyek, hogy visszalép a megyei másodosztálytól, és egy osztállyal alacsonyabb szinten indul. A döntés számos változást eredményezett a sorsolásban.

Akik figyelmesen tanulmányozták az idei sorsolást, eddig is számos változást észrevehettek. A Sárszentmiklós idén Sárbogárd néven indul a megyei első osztályban. A megye kettes Agárdi Termál csoportban eddig Sárszentmiklós II. néven szereplő csapat hasonlóképpen Sárbogárd II. néven fut majd.

Bombaként robbant a hír, hogy az Etyek visszalépett a megye kettes bajnokságtól, így az Osz-Car csoportba átkerült helyére az Ikarus-Maroshegy csapata. Az Etyek visszalépésének nagy nyertese a Soponya, aki tavaly 18 büntetőpontja miatt kiesett a megye kettes Agárdi Termál csoportból, mitán a 15. helyen végzett. Eredetileg a megye hármas Simix-Üveg Ásvány csoportba kerültek volna, így mégis abban a csoportban indulhatnak, ahonnét tavaly elvileg kiestek, azaz a megye kettes Agárdi Termál csoportban. A sorsolást tekintve az Osz-Car csoportba átkerült Ikarus-Maroshegy helyét veszik át. Nagy kérdés, idén megússzák-e a büntetőpontokat a soponyaiak.

A megye hármas Aqvital Publo csoportban az Etyek a Magyaralmás helyén indul. Vereb helyett Vereb-Pátka II. néven vesz részt a bajnokságban a tavaly létszámhiánnyal küzdő két csapat egyesített változata, ez a sorsoláson nem változtat.

A Simix-Üveg-Ásvány csoportban a Magyaralmás indul a Soponya helyén, mint ahogyan azt fentebb említettük, a Soponya egy osztállyal feljebb szerepel.

A Horfer Serleg csoportban nem történt változás.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM