Mány: Győzelemmel hangolt a szezonra a csapat

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Csabdin játszott edzőmérkőzést a Mány a helyi csapat ellen, mely egy ideig otthonául szolgált a mányi együttes számára. A cikkből az is kiderül, mik a gárda céljai a következő szezonban.

A mányi tudósító így számolt be a barátságos mérkőzésről:
“Július 27-én, szerda este felnőtt csapatunk Csabdin vendégszerepelt, edzőmérkőzésen. A hiányzóink ellenére, a felkészülést is jól szolgáló, közös együtt-mozgást végül a mieink nyerték 3-2 arányban. Góljainkon Bederna Bence, Magony Józsi, és Radovics Marcika osztoztak. A csapat a Sátori V. – Schnobl, Mohácsi, Radovics, Apostagi B. – Oláh, Vejmola, Doma, Antoni – Bederna B., Budai összeállításban kezdett, játszott még a találkozón Magony, Szabó L., Gonda, Apostagi K.

Vasárnap 17 órakor, a jó korán kezdődő szezon első hivatalos mérkőzésén, Alcsútdobozon játszunk, a Fejér Megyei Kupa első fordulójában.”

A Mány keretének alakulásáról nincsenek egyelőre konkrétumok:
“Hosszabb távra gondolkodva szeretnénk a klubot felépíteni, működtetni. Alapelvárást helyezésben nem fogalmazunk meg, “csak” azt, hogy legyen egységes csapatszellem, legyen olyan csapatunk, ami mentes a belső konfliktusoktól, minden elemében (játék, hozzáállás, emberi kapcsolatok, hétköznapok) csapatként tud működni, be tudjunk építeni fiatalokat, és mindezek mellett a lelkes közönségünk is megfelelő szórakozási lehetőséghez jusson. Hazai mérkőzéseinket (bár még nem vagyunk teljesen “kész”) már MÁNYON játsszuk, és ez óriási lélektani előny lesz majd számunkra!

Bronzérmes csapatunk átalakul, jelen állás szerint van hat távozónk, és egyelőre négy érkezőnk, akik minőségben és szellemben erősítést jelentenek. Ifi csapatból 2 fő kerül az első kerethez. Visszatérőnk is lesz, és az új igazolások között is lesz komoly játékosmúlttal rendelkező focista. Neveket sem a távozók sem az érkezők esetében még nem közölnénk, ezt az átigazolási szezon lezárultakor tesszük meg. 17 fős felnőtt, 16 fős ifi és 16 fős serdülő kerettel vágunk neki a bajnokságnak, ezekben a keretekben persze van felfelé-lefelé mozgás.

Az érkezőinknek sok sikert, sok örömet kívánunk mányi színekben! Távozó játékosainknak eredményes, sikeres pályafutást és sok sikert kívánunk további futball-karrierjükhöz!”

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM