Visszalép egy Fejér Megye II-es csapat a télen!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy csapattal kevesebb lesz az Agárdi Termál csoportban tavasztól, miután az egyik gárda bejelentette, visszalép a bajnokságtól.  A szóban forgó településen azonban nem szűnik meg a labdarúgás.

A Besnyői SE jelezte a Szövetség felé, tavasszal már nem vesz részt a bajnokságban. A csapatot így a Versenybizottság kizárja a bajnokságból.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az együttes eddig lejátszott összes eredményét törlik, a pontokat és a gólkülönbséget egyaránt. Ez kihat a bajnokság többi alakulatára is, mindenki eredménysorából törlésre kerül a Besnyő elleni találkozó, mint ha le sem játszották volna. Tavasszal azok, akik a soros héten a Besnyő ellen játszottak volna, szabadnaposak lesznek abban a fordulóban.

besnyo2011marc Besnyői csapatkép 2011 tavaszáról

A Besnyő a tabella utolsó, 16. helyére kerül ezzel, így a Rácalmás feljött 7 pontjával a 15. helyre. A Ráckeresztúr a maga 9 pontjával így már a 14. azaz bennmaradást érő helyen áll.

Besnyőn azonban nem szűnik meg a foci, hiszen a helyi csapat egyesül az Iváncsa II-vel. A korábban Iváncsa II-Beloiannisz néven játszó csapat a továbbiakban Besnyő-Iváncsa II. néven szerepel a bajnokságban, mely hazai mérkőzéseit szombaton rendezi Besnyőn.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM