VIDEÓN az Előszállás 93. perces pontmentése!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Besnyő-Iváncsa II. játékosai már-már zsebben érezhették a 3 pontot, ám Balogh Dániel összetörte a győzelemről szőtt álmaikat.

Az Előszállás tudósítója így fogalmazott:

“Vasárnap a tabella 6. helyén álló Besnyő-Iváncsa II. csapatát láttuk vendégül. Ellenfelünk stabil középcsapatnak számít, így nem vártunk könnyű találkozóra.

A mérkőzés elején kicsit az öltözőben maradtunk, az első 10 perc a vendégek fölényével indult, kapusunknak, Orosz Gábornak be kellett mutatnia 1-2 nagyobb védést.
Ezt az időszakot átvészeltük, és negyed óra elteltével már átvettük a mérkőzés irányítását. Ez a fölény a labda birtoklásában és a helyzetek számában is megmutatkozott. Először Reichardt veszélyeztetett, 17 méterről eleresztett bombája kicsivel kerülte el a hosszú felső sarkot. Néhány perccel később egy kiugratást követően Németh egy az egyben mehetett a kapussal szemben, a gurítása azonban elkerülte a kaput.

Kicsivel később Tóth Sándor szabadrúgása csattant a felső lécen, majd egy formás támadást követően Balogh Imre tálalt Szalai elé, aki sajnos 6-7 méterről nem találta el a kaput.
A félidő zárásaként még egy beívelt szabadrúgást Reichardt bólintott a felső lécre. Így annak ellenére,hogy gyakorlatilag az első félidőben eldönthettük volna a 3 pont sorsát, 0-0-val mehettünk szünetre.

A második játékrész eleje kiegyenlített mezőnymunkát hozott, a vendégek ebben a periódusban a pontrúgásokból próbáltak gólt szerezni, és 1-2 alkalommal közel is álltak ehhez, de ezeket sikerült hatástalanítanunk. A mi legnagyobb lehetőségünk Csontos Gábor előtt adódott, aki kapott egy jó ütemű indítást, a kifutó kapus fölött át is emelte, de sajnos a kaput is elkerülte a labda.  A 65. percben jött a hidegzuhany, Deli révén megszerezték a vezetést a vendégek, 0-1.

Ezt követően igyekeztünk nagyobb sebességre kapcsolni, a játék jobbára a vendég térfélen zajlott, szögletekkel, beívelésekkel operáltunk, ezek azonban nem eredményeztek gólt. Az utolsó 10 percre gyakorlatilag mindent egy lapra feltéve támadtunk az egyenlítés érdekében, tudván azt is, hogy egy kontrából akár le is zárhatja a meccset ellenfelünk. Adódott is előttük több lehetőség, de elhibázták azokat vagy Orosz szépen védett. A hosszabbításra fordulván az utolsó energiáinkat is mozgósítottuk. Ennek meg is lett a jutalma. Balogh Dániel kapott egy remekbe szabott ütempasszt, Dani pedig higgadtan elgurította a kapus mellett a 93. percben, 1-1. Ezzel ki is alakította a végeredményt.

Előszállás SE- Besnyő-Iváncsa II 2018.11.18. összefoglaló: Vasárnap a tabella 6. helyén álló Besnyő-Iváncsa II. csapatát láttuk vendégül. Ellenfelünk stabil középcsapatnak számít, így nem vártunk könnyű találkozóra.A mérkőzés elején kicsit az öltözőben maradtunk, az első 10 perc a vendégek fölényével indult, kapusunknak, Orosz Gábornak be kellett mutatnia 1-2 nagyobb védést. Ezt az időszakot átvészeltük, és negyed óra elteltével már átvettük a mérkőzés irányítását. Ez a fölény a labda birtoklásában és a helyzetek számában is megmutatkozott. Először Reichardt veszélyeztetett, 17 méterről eleresztett bombája kicsivel kerülte el a hosszú felső sarkot. Néhány perccel később egy kiugratást követően Németh egy az egyben mehetett a kapussal szemben, a gurítása azonban elkerülte a kaput. Kicsivel később Tóth Sándor szabadrúgása csattant a felső lécen, majd egy formás támadást követően Balogh Imre tálalt Szalai elé, aki sajnos 6-7 méterről nem találta el a kaput. A félidő zárásaként még egy beívelt szabadrúgást Reichardt bólintott a felső lécre. Így annak ellenére,hogy gyakorlatilag az első félidőben eldönthettük volna a 3 pont sorsát, 0-0-val mehettünk szünetre. A második játékrész eleje kiegyenlített mezőnymunkát hozott, a vendégek ebben a periódusban a pontrúgásokból próbáltak gólt szerezni, és 1-2 alkalommal közel is álltak ehhez, de ezeket sikerült hatástalanítanunk. A mi legnagyobb lehetőségünk Csontos Gábor előtt adódott, aki kapott egy jó ütemű indítást, a kifutó kapus fölött át is emelte, de sajnos a kaput is elkerülte a labda. A 65. percben jött a hidegzuhany, Deli révén megszerezték a vezetést a vendégek. 0-1Ezt követően igyekeztünk nagyobb sebességre kapcsolni, a játék jobbára a vendég térfélen zajlott, szögletekkel, beívelésekkel operáltunk, ezek azonban nem eredményeztek gólt. Az utolsó 10 percre gyakorlatilag mindent egy lapra feltéve támadtunk az egyenlítés érdekében, tudván azt is, hogy egy kontrából akár le is zárhatja a meccset ellenfelünk. Adódott is előttük több lehetőség, de elhibázták azokat vagy Orosz szépen védett.A hosszabbításra fordulván az utolsó energiáinkat is mozgósítottuk. Ennek meg is lett a jutalma. Balogh Dániel kapott egy remekbe szabott ütempasszt, Dani pedig higgadtan elgurította a kapus mellett a 93. percben. 1-1Ezzel ki is alakította a végeredményt. Összességében elmondhatjuk, hogy felemás érzések kavarognak bennünk, hiszen nagy csatában, drámai végjátékban itthon tartottunk 1 pontot, aminek nagyon örülünk, viszont a helyzetek alapján akár a 3 pont is itthon maradhatott volna. Ezzel a találkozóval zártuk az őszi szezont hazai pályán, így ezúton is köszönjük a szurkolóinknak az őszi támogatást. Reméljük minél többen eljöttök a szezonzáró meccsre, amit Lepsényben rendeznek majd. ?Hajrá ESE!?⚽️

Posted by Előszállás SE on Wednesday, 21 November 2018Összességében elmondhatjuk, hogy felemás érzések kavarognak bennünk, hiszen nagy csatában, drámai végjátékban itthon tartottunk 1 pontot, aminek nagyon örülünk, viszont a helyzetek alapján akár a 3 pont is itthon maradhatott volna. Ezzel a találkozóval zártuk az őszi szezont hazai pályán, így ezúton is köszönjük a szurkolóinknak az őszi támogatást. Reméljük minél többen eljöttök a szezonzáró meccsre, amit Lepsényben rendeznek majd.”

Előszállás – Besnyő-Iváncsa II. 1-1 (0-0)
Előszállás, vezette: Nagy II. László

Előszállás: Orosz – Balogh I., Nyári, Balogh N., Kiss, Tóth S., Németh F. (Gergelyfi 59.), Eper (Bognár 65.), Szalai (Csontos 46.), Reichardt, Balogh D. Vezetőedző: Masinka Csaba
Besnyő-Iváncsa II.: Nebucz – Molnár, Varga, Hepp, Víg, Tóth N., Deli, Baranyai, Schrick D., Schrick B., Balogh D.

Gól: Balogh D. (93.) illetve: Deli (65.)

Forrás: Előszállás SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?