Megdolgozott a pontokért az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Sárszentágota otthonában gyűjtötte be a pontokat a lepsényi gárda a duplázó Horváth és a triplázó Balla góljaival.

Lepsény csapata ha veszít, ha nyer, mindig tudósít mérkőzéseiről, ami rendkívül korrekt hozzáállás. Így történt most is, amikor szép sikert értek el a lepsényiek a Sárszentágota otthonában.

Az LMSK tudósítója így fogalmaoztt:

“Az őszi forduló utolsó idegenbeli mérkőzésén a sereghajtóhoz látogattunk. A tabellán jelenleg elfoglalt helyezés nem akartuk hogy elaltasson bennünket, így nem néztük le ellenfelünket.

Támadó felfogásban kezdtük a meccset, ennek köszönhetően sorban alakítottuk ki helyzeteinket. Az első gólra mégis 22 percet kellett várni, mivel a hazai csapat foggal körömmel védekezett és kontrákra rendezkedett be. Találatunkat Horváth szerezte (0-1), melyet négy perc múlva Balla megduplázott (0-2). A szünetig az eredmény nem változott, de párszor szükség volt Kovács védéseire, és ez figyelmeztető jel volt csapatunk számára.

Alig kezdődött el a második félidő, Horváth jól eltalált távoli lövése után ismét mi örülhettünk (0-3). Még ez sem törte meg a Sárszentágotát, sőt, a 63. percben szépíteni is tudtak (1-3). Ezután mindkét csapat rákapcsolt, és kimondottan élvezhető perceket varázsolt a kilátogató nézőknek. Az utolsó negyedórában azonban már inkább a mi akaratunk látszott érvényesülni. Balla újabb gólja megnyugtatott bennünket (1-4), és némiképpen elvette a hazaiak lelkesedését. A vége előtt Balla még egyszer eredményes volt (1-5), így meggyőző fölénnyel zárhattuk a meccset.

Papíron sima eredmény, de a lelkes hazai csapat némileg megnehezítette dolgunkat. Ezen a délutánon viszont lendületesebbek és pontosabbak voltunk ellenfelünknél, így nem érdemtelenül hoztuk el mindhárom pontot.”

Sárszentágota – LMSK 1-5 (0-2)
Sárszentágota, vezette: Béd Ákos

Sárszentágota: Golenya – Knapp, Hajdinger, Gula (Hufnágel 72.), Fazekas, Virág L., Schneider, Kovács K. (Pénzes 82.), Kulcsár, Virág F. (Nagy B. 67.), Jádi.
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Mátyás, Horváth A., Mocher (Csizmadia 85.), Szipőcs, Balla, Virág, Bagó (Doma 76.), Baráth (László 76.), Nyikos (Nasta M. 72.)

Gól: Virág L. (63.) illetve: Horváth A. (22., 50.), Balla (26., 72., 79.)

Forrás: LMSK Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?