Megyei meccsajánló: Élre törhet a Mór, eldől a Vajta és a Perkáta őszi csatája

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye I-ben a Mór némi erőfeszítéssel átveheti a vezetést, míg a Megye II-es Dél csoportban az alsóházban is komoly izgalmak várhatóak.

Fejér Megye I. Felnőtt, 15. forduló

Szombaton a Mór átveheti a vezetést a tabellán, ha legalább három góllal nyer Sárosdon.

Vasárnap a Bicskének már egyetlen pont megszerzése is elég hazai pályán a Baracs ellen ahhoz, hogy ismét az élre ugorjon. A biztos őszi elsőséget azonban a Mór szombati győzelme esetén nem tudják kiharcolni Vukmirék, mivel a Mórnak lesz még egy pótolt mérkőzése a Mezőfalva ellen december 2-án.

2018. november 24. szombat 13:00
Sárosd – Mór

2018. november 25. vasárnap 13:00
Bicske – Baracs
Lajoskomárom – Mezőfalva
Gárdony – Ercsi
Enying – Kisláng
Tordas – Sárbogárd

2018. november 25. vasárnap 15:30
Ikarus-Maroshegy – Martonvásár

Fejér Megye II. Észak Felnőtt, 15. forduló

A biztos őszi első Velence a legutóbbi héten bravúrt elérő Fehérvárcsurgó otthonába látogat. Vereséktől most a pontszerzéshez is jóval nagyobb erőfeszítésre lenne szükség. Nem lesz könnyű helyzete a Bodajknak sem, a remek formában lévő Kápolnásnyék sem fogja könnyen adni a bőrét.

A dobogóra pályázó csapatok közül a Pusztavám Mórra, míg a Bakonycsernye Felcsútra látogat. Ha e két csapat botlana, a Vál a Pátka legyőzésével vehetné vissza a harmadik helyet.

2018. november 25. vasárnap 13:00
Vál – Pátka
Pákozd – Pázmánd
Kápolnásnyék – Bodajk
Csór – Herceghalom
Mór II. – Pusztavám
Mány – Szár
Puskás Akadémia FC III. – Bakonycsernye
Fehérvárcsurgó – Velence

Fejér Megye II. Dél  Felnőtt, 15. forduló

A Vajta szinte biztos őszi első lesz, ha legyőzi hazai pályán az ősszel remekül szereplő újonc Szabadbattyánt. A Perkátának Besnyőn minden esélye meg van arra, hogy begyűjtse a három pontot, így bárhogy alakul ez a hétvége, nyílt lesz az aranyért folytatott versenyfutás a tavasszal. A Szabadegyházának a kétarcú Káloz otthonában kellene diadalmaskodnia, ha tartani akarja a lépést az élen álló kettőssel.

Nagy kérdés, melyik csapat telel majd a kiesőzónában a Sárszentágota mellett. Az ágotaiak ugyanis Abán vendégszerepelnek, nincs túl sok sanszuk a pontszerzésre sem. Adonynak Sárbogárdon kellene bravúrt elérnie ahhoz, hogy elmozduljon a kiesőzónából. Bár erre mérsékel az esély, azért az mindenképp az adonyiak mellett szól, hogy Sárbogárd Megye I-es csapata is vasárnap lép pályára. A veszélyzóna tagjai közül a Nagkarácsony, az Előszállás és a Pusztaszabolcs is idegenben harcol a pontokért, így az a csapat, amely pontot szerez az utolsó ötös tagjai közül, nagyot léphet előre.

2018. november 25. vasárnap 13:00
Sárbogárd II. – Adony
LMSK – Előszállás
Besnyő-Iváncsa II. – Perkáta
Seregélyes – Nagykarácsony
Ráckeresztúr – Pusztaszabolcs
Vajta – Szabadbattyán
Káloz – Szabadegyháza
Aba Sárvíz – Sárszentágota

Címlapfotó: Móri SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?