VIDEÓ: Potyogtak a gólok az Aba és az Előszállás meccsén!

Fejér megye, Fejér Megye II

Tóth Sándor 25 méteres bombagólt ragasztott az abaiak hálójába, de az Aba sem maradt adós a találatokkal.

Az Előszállás tudósítója így fogalmazott:

“Felnőtt csapatunk a 2. fordulóban Abára utazott, azzal a céllal, hogy minimum 1 ponttal térjen haza.

A találkozó eleje az ismerkedés jegyében zajlott, hiszen egyik csapat sem tudhatta, hogy milyen játékerőt képvisel az ellenfél. Negyed óra elteltével aztán a hazaiak átvették a játék irányítását, és a szélekről beadott labdákkal próbálták bevenni a kapunkat. Ez a törekvésük végül góllá is érett a 30. percben Balogh Tamás révén, 1-0. 
A gól felrázott minket, és egy szabadrúgást követően ki is egyenlítettünk. A hazaiak kapusa kiejtette a labdát,amire Németh Feri lecsapott és a hálóba juttatta a játékszert 1 perccel a bekapott gólunk után, 1-1.

A gyors gólváltás azonban nem ért véget, hiszen 2 perccel az egyenlítő gólunk után ismét egy szélről érkező támadás okozta vesztünket. Ekkor a menteni igyekvő Csontos Gabi pechesen ért a labdába és a saját kapujába juttatta azt, 2-1. A félidő hátralevő részében próbáltunk kiegyenlíteni, de csak helyzetekig jutottunk.

A második félidőre motiváltan jöttünk ki, és próbáltunk a hazai védelem mögé kerülni. A nagy akarásnak azonban az lett a vége, hogy újabb gólt kaptunk. A 49. perce már 3-1-re növelte előnyét az abai csapat.  Azonban csapatunk bizonyította, hogy van benne tartás, hiszen az 54. percben egy kipattanó labdát Tóth Sándor nagyjából 20-25 méterről elemi erővel küldte a hazaiak kapujába. Óriási gólt láthattak a nézők, 3-2.

Ez a gól ismét meghozta a reményt, hogy legalább egy ponttal távozzunk. A gólzuhatag tovább folytatódott. Egy egyéni hibának köszönhetően ismét 2 gólosra növelte előnyét ellenfelünk, 4-2. 2 percre a kapott találat után ismét mi következtünk a gólgyártásban. Egy szabadrúgást követően a kapus még védeni tudott, azonban a kipattanóra érkező Németh Feri valahogy bepaszírozta a labdát, 4-3.

Ekkor még 15 perc vissza volt a meccsből, és igyekeztünk is megszerezni az egyenlítő találatot. 1-2 lehetőségünkben még meg volt a sansz,hogy elcsípjük az 1 pontot. Sajnos ez nem sikerült, így maradt a 4-3. Összegezve elmondhatjuk, hogy a játék képe alapján az 1 pontot megérdemeltük volna. A labdarúgásban viszont a gólok száma a döntő különbség, és ebben az abaiak most jobbak voltak. Gratulálunk nekik!

Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást!”

Aba – Előszállás 4-3 (2-1)
Aba, vezette: Nagy Tamás.

Aba: Sereg – Mészáros, Zsifkovics, Denke, Lakk, Glócz, Madácsi (Huszti 87.), Galócz (Esze 73.), Réti, Balogh (Török 50.), Réti. Vezetőedző: Bor József Dezső
Előszállás: Orosz – Nyári, Csontos, Balogh N., Kiss Gy., Tóth S., Szalai (Bognár 73.), Eper, Bozsoki, Reichardt (Gergelyfi 58.), Németh F. Vezetőedző: Masinka Csaba

Gól: Balogh T. (30.), Csontos (3., öngól), Zsifkovics (49., 75.) illetve: Németh F. (31., 77.), Tóth S. (54.).

Aba-Sárvíz – Előszállás SE 2018.08.26. összefoglaló:Felnőtt csapatunk a 2. fordulóban Abára utazott, azzal a céllal, hogy minimum 1 ponttal térjen haza. A találkozó eleje az ismerkedés jegyében zajlott, hiszen egyik csapat sem tudhatta, hogy milyen játékerőt képvisel az ellenfél. Negyed óra elteltével aztán a hazaiak átvették a játék irányítását, és a szélekről beadott labdákkal próbálták bevenni a kapunkat. Ez a törekvésük végül góllá is érett a 30. percben Balogh Tamás révén. 1-0 A gól felrázott minket, és egy szabadrúgást követően ki is egyenlítettünk. A hazaiak kapusa kiejtette a labdát,amire Németh Feri lecsapott és a hálóba juttatta a játékszert 1 perccel a bekapott gólunk után. 1-1A gyors gólváltás azonban nem ért véget, hiszen 2 perccel az egyenlítő gólunk után ismét egy szélről érkező támadás okozta vesztünket. Ekkor a menteni igyekvő Csontos Gabi pechesen ért a labdába és a saját kapujába juttatta azt. 2-1A félidő hátralevő részében próbáltunk kiegyenlíteni, de csak helyzetekig jutottunk. A második félidőre motiváltan jöttünk ki, és próbáltunk a hazai védelem mögé kerülni. A nagy akarásnak azonban az lett a vége, hogy újabb gólt kaptunk. A 49. perce már 3-1-re növelte előnyét az abai csapat. Azonban csapatunk bizonyította, hogy van benne tartás, hiszen az 54. percben egy kipattanó labdát Tóth Sándor nagyjából 20-25 méterről elemi erővel küldte a hazaiak kapujába. Óriási gólt láthattak a nézők. 3-2Ez a gól ismét meghozta a reményt,hogy legalább egy ponttal távozzunk. A gólzuhatag tovább folytatódott. Egy egyéni hibának köszönhetően ismét 2 gólosra növelte előnyét ellenfelünk. 4-22 percre a kapott találat után ismét mi következtünk a gólgyártásban. Egy szabadrúgást követően a kapus még védeni tudott, azonban a kipattanóra érkező Németh Feri valahogy bepaszírozta a labdát. 4-3 Ekkor még 15 perc vissza volt a meccsből, és igyekeztünk is megszerezni az egyenlítő találatot. 1-2 lehetőségünkben még meg volt a sansz,hogy elcsípjük az 1 pontot. Sajnos ez nem sikerült, így maradt a 4-3. Összegezve elmondhatjuk, hogy a játék képe alapján az 1 pontot megérdemeltük volna. A labdarúgásban viszont a gólok száma a döntő különbség, és ebben az abaiak most jobbak voltak. Gratulálunk nekik! Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást! ???Hajrá ESE!?⚽️??

Posted by Előszállás SE on Monday, 27 August 2018

Forrás: Előszállás SE Facebook

Vélemény, hozzászólás?