6 gólt hozott a Pákozd és a Csór meccse

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hazaiak részéről László, a vendégektől Kaufmann duplázott.

Németh Zsolttól az alábbi beszámolót tette közzé a csóri labdarúgás története Facebook oldal:

“Az elmúlt hetek remek játéka után törvényszerű volt egy gyengébb játék. Ennek okait lehetne keresni az erős szélben és a hidegben, vagy az előző napi falunapban. Az első fél órában szereztünk két gólt Kaufmann révén, valamint kihagytunk még két nagy ziccert. A hazaiak aztán találtak egy gólt a szünet előtt. A második félidőben először egy távoli lövéssel egyenlített a Pákozd, majd pedig szabadrúgásból megszerezte a vezetést is. Jimmy önkritikusan annyit mondott, hogy védhető lett volna. Aztán már mindenki elkönyvelte a vereséget, amikor is egy beadás után Radnics egyenlített. A középkezdés után a játékvezető le is fújta a meccset.

A tanulság: Ha egy csapat akkor is pontot szerez, ha közben nem játszik jól, s kicsit le is van lassulva egy előző esti buli miatt, akkor azért nem kell nagyon aggódni. A következő hétvégén a bajnokesélyes Velence látogat Csórra. Ugyan szüreti bál lesz, de bízom benne, hogy minden játékos a legjobb hozzáállását veszi elő!”

Pákozd – Csór 3-3 (1-2)
Pákozd, vezette: Sülyi János

Pákozd: Szente – Cvikli, Pőcze, Galambos, Hársádi (Csík 55.), Rideg (Farkas 60.), Suhaj, Vince (Orbán 87.), László, Géri P. (Géri G. 67.), Nagy Á. (Griger 81.).
Csór: Németh Zs. – Balázsik, Botka, Vári, Cserna, Pécsi, Radnics, Budai, Lehota (Kovács P. 67.), Právics, Kaufmann.

Gól: László (27., 65.), Galambos (78.) illetve: Kaufmann (8., 26.), Radnics (90.)

Forrás: A csóri labdarúgás története Facebook
Címlapfotó: Szeglet Imre Photography

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?