4 gólt és 8 lapot hozott a Tordas-Martonvásár mérkőzés

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Paprikás hangulatú meccset játszott egymással a két csapat.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“A hűvös idő sok nézőnek kedvét szeghette, mivel túl sokan nem látogattak ki a mérkőzésre. Az első félidő a hazaiaké volt, sok helyzetünk nem volt, inkább a védekezéssel foglalkoztunk. A 9. percben némileg szerencsésen megszerezték a vezetést a hazaiak, egy nem túl közeli lövés a védőnkön irányt változtatva csorgott a kapufára és onnan a kapunkba, 1-0. Ezután jobbára mezőnyjáték folyt a 39. percig, ekkor egy gyors ellentámadást követően növelték az előnyt, 2-0.

A második félidőre nagyot változott a játék képe, mi vettük át a játék irányítását és az 54. percben Szilágyi 30 méterről eleresztett bombája védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba, jelezvén hogy nincs lefutva a meccs, 2-1. A 63. percben Bátyi ejtett ki egy lövést amit a szemfüles Kádár kotort a bal alsó sarokba, 2-2.

A fennmaradó időben több helyzetünk is volt de a győztes gólt már nem sikerült megszerezni. Gratulálunk a csapatnak, két gólos hátrány után sem adták fel. Szép volt fiúk!”

Tordas - Martonvásár

kép 1 / 10

Tordas – Martonvásár 2-2 (2-0)
Tordas, vezette: Winklár Péter

Tordas: Bátyi – Udvaros, Hermann, Kőszegi, Kanyó, Fridrich, Szabó (Berki 63.), Kerényi, Lutter, Endrefalvi, Pongrácz.
Martonvásár: Deák – Szeidl, Vörös, Neuvert (Vida 79.), Hernádi, Magyar, Kővári, Cziklin, Cservenka, Buzora (Kádár 46.), Szilágyi.

Gól: Fridrich (9.), Endrefalvi (39.) illetve: Szilágyi (54.), Kádár (63.)

Forrás és fotók: Martonvásári SK

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?