Móri mesternégyessel vezette győzelemre a Bicskét

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kiütéses győzelmével a tabella élén áll a Bicske a Megyei I. osztályban.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán megrendezésre kerülhet-e a vasárnapi Polgárdi VSE-Bicskei TC felnőtt megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, aztán a hazai klubvezetés az utolsó pillanatokban feltöltötte a keretét, így elhárult az akadály a hűvös, szeles időben sorra kerülő mérkőzés elől. Beszédes Sándor, a Polgárdi VSE vezető edzője – lévén újvidéki származású – kiválóan megértette magát Vukmir Dragan bicskei edzővel, így a mérkőzés után, gyakorlásképpen szerb nyelven társalogva értékelték közösen a látottakat. Az eseménydús 90 percre a BTC a Zelizi 0 – Solt 7, Veres 7, Burucz 8, Köntös 7 – Molnár 8, Rigó 7, Varga 8 – Tornyai 7, Móri 9, Peinlich Sz. 7 összetételben futott ki Kovács Róbert sípszavára. csereként Katona 6 (58.p. Tornyai helyett), Lak 0 (71.p. Rigó helyett), Dombai 0 (78.p. Móri helyett) és Klinger 0 (84.p. Peinlich Sz. helyett) kapott lehetőséget.

Rendesen “bekezdett” a vendégcsapat, hiszen már a 2. percben Peinlich Sz. kipattanó szabadrúgása után ziccer adódott Rigó előtt, akinek 2 méterről leadott újrázását Spandler védte. Két perccel később már kapitulált, Peinlich Sz. indította Mórit, aki 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0-1). A gyors vezetés megnyugtatta a vendégeket, akik türelmesen rohamoztak, azonban a befejezéseknél magas volt a hibaszázalék, egészen a 19. percig. Ekkor Varga találta meg pontos passzal középen Mórit, aki 8 méterről higgadtan lőtte ki a jobb alsót (0-2). A 25. percben Móri lábát húzták el a hazai védők a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt a sértett lőtte a bal alsó sarokba (0-3). A 30. percben Varga húzta meg a bal szélen, lapos beadását Móri ballal 12 méterről helyezte a bal alsó sarokba. Mesternégyes! A 43. percben egy szabadrúgás után Tornyai centerezett jobbról és Rigó végre 4 méterről értékesítette helyzetét, a bal alsó sarokba pöccintve a játékszert (0-5).

A második félidő is bicskei helyzetekkel indult, ezúttan jócskán volt alkalma gyakorolni a támadásvezetést a fiúknak, hiszen a hazai csapat mindössze egyszer jutott el a vendégkapuig, akkor azonban Solt jókor jó helyen volt. Az 54. percben Móri cselezte le magát az alapvonalig, félmagas beadását a rövid oldalon érkező Tornyai lőtte a kapu jobb oldalába (0-6). A 62. percben Móri cselsorozata és lapos passza után Varga az ötösről vágta a labdát a léc alá (0-7), hat perccel később pedig Burucz csavart szépen 16-ról egy visszagurítást a bal felső sarokba (0-8). A 85. percben Varga indította Dombait, aki erőszakosan vitte el a labdát és lapos beadását Lak egy igazítás után helyezte a bal alsó sarokba (0-9).

Összességében ilyen arányban is megérdemelten nyert a BTC, számos helyzetet elpuskázott, de ebben nagy szerepe van Spandler kapusnak is, aki legalább 5 alkalommal hárított hatalmas bravúrral. Örömteli, hogy a pár nap múlva 40. születésnapját ünneplő Móri Tamás még mindig képes mesternégyessel indítani egy I. osztályú bajnokit. Ha visszafogottan is, de méltán ünnepelhetnek a bicskei szurkolók, játékosok és klubvezetők, hiszen az első két fordulóban a felnőtt, a II-es és az U19-es csapat is 100 %-os teljesítményt nyújtott meggyőző játékkal. Előbbi kettő vezeti az I. illetve a III. osztály tabelláját, az ifik pedig mindössze egyetlen lőtt góllal maradnak le az éllovas pozícióról. Folytatás jövő vasárnap 16.30-kor hazai pályán az Enyingi VSE ellen.”

Polgárdi – Bicske 0-9 (0-5)
Polgárdi, vezette: Kovács Róbert

Polgárdi: Spandler (Juhász 82.) – Dani, Hencz, Bindics, Kurai, Kuti, Bauer, Tóh P. (Dobos 46.), Szenyéri, Nyakas, Fadgyas.
Bicske: Zelizi – Köntös, Veres, Peinlich (Klinger 84.), Solt, Molnár, Burucz, Rigó (Lak 71.), Varga Z., Móri (Dombai 77.), Tornyai (Katona 58.)

Gól: Móri (4., 19., 25., 30.), Rigó (43.), Tornyai (54.), Varga Z. (63.), Burucz (68.), Lak (85.)

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?