Tovább szárnyal a Bicske II.

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy Károly triplázott az Alcsútdoboz ellen, majd adott egy villáminterjút.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Vasárnap folytatta remeklését a Földes Gábor által vezetett Bicske II. csapata! A második fordulóban a legyőzhetőnek tűnő Alcsútdobozt fogadták és a papírforma nem is borult, bő egy óra alatt eldöntve a meccset, szép számú nézősereg előtt behúzták a kötelezőt. A bajnoki előtt gyászszünettel emlékeztek meg Jónás Szabolcsnak, a hazai csapat játékosának a közelmúltban elhunyt édesapjára.

A Zabos, Márton, Vincze, Boros, Szoldáth, Takács, Nagy, Nitti, Zámbó, Grünfelder, Fehér összetételű kezdőt már a szünetben illetve a második játékrész elején Kovács, Jelinek, Agyagási, Buda P., és Oláh beállításával frissítette a Mester. A 11. percben Fehér lapos beadását Boros lőtte a kapuba (1-0). A 43. percben egy szöglet utáni lepattanót Nagy Károly vágott be (2-0), majd a 45. percben Nitti remek kiugratását Takács passzolta be (3-0).

A második félidőben negyedóra alatt végképp eldőlt a találkozó. Az 54. percben Kovács Z. kihagyott helyzetét korrigálta Takács közelről (4-0), a 60-ikban Nitti kiváló passzát Nagy Károly értékesítette 14-ről a jobb felső sarokba (5-0), a 66. percben pedig Kovács Z. kiváló passzát ugyanő eltekerte a vetődő kapus mellett (6-0). Csatlós Sz. a 85. percben szépített (6-1). Összességében teljesen megérdemelten nyert a második meccsén is fél tucat gólt elérő BTC II, soraiban az újra mesterhármast szerző Nagy Károllyal, akit a találkozó után kaptunk mikrofonvégre.”

A mérkőzés után a 2060.blog.hu interjút készített Nagy Károllyal:

2060.blog.hu: Itt áll mellettünk a 3 gólt szerző Nagy Károly, gratulálunk a gólokhoz, 2 meccs és 6 gól szép teljesítmény!

Nagy Károly: Köszönöm szépen, de ez a csapat érdeme is egyben, mindenkinek jár a gratuláció.

2060.blog.hu: Ha már csapat… Az első két mérkőzést nagy részben meggyőző játékkal nyertétek meg. Ez mindenképpen jó előjel a bajnoki célkitűzésekre tekintve egy újonnan alakuló csapattól.

Nagy Károly:  Valóban. Vannak még kijavítandó hibák a játékban, de kezd kialakulni az a fajta játékrendszer, amelyet az edző elvár tőlünk. Össze kell még szoknunk, nyilván nem megy minden tökéletesen 180 perc közös játék után, de jó irányba haladunk és ez a lényeg.

2060.blog.hu: 6 év után tértél vissza Bicskére, milyen érzés volt?

Nagy Károly:  Nagyon kellemes, különösen győzelemmel visszatérni, ennyi szurkoló előtt. Elképesztődv volt tapasztalni, hogy mennyi focikedvelő bicskei és környékbeli ember jött ki még ebben a nem túl meleg időben is. Különösen jó volt látni és hallani, hogy a Bicske Tigers fanatikusai közül is voltak olyanok, akik kíváncsiak voltak ránk. Még egyszer köszönjük szépen nekik és mindenkinek, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel.

Bicske II. – Alcsútdoboz 6–1 (3–0)
Bicske, vezette: Stumpf Tamás.

Bicske II: Zabos – Márton (Oláh), Vincze, Boros (Jelinek), Szoldáth (Agyagási), Takács G. (Buda), Nagy K., Nitti, Zámbó, Grünfelder, Fehér (Kovács Z.). Edző: Földes Gábor
Alcsútdoboz: Szujó (Lipárdi) – Csatlós, Flier (Lezsák), Varga R., Szalai G., Peres (Kasziba), Luczás, Prokk, Sebján (Magáriusz), Radics, Dudás.

Gól: Nagy K. (44., 60., 68.), Takács G. (45., 55.), Boros (11.), illetve: Csatlós (85.)

Kép és szöveg: Komjáthy Bence, 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?