Vármegyei meccsajánló: Bebiztosíthatja elsőségét a gárdonyi, a felcsúti és a mezőfalvi csapat

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három bajnokavatóra is sor kerülhet ezen a hétvégén.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 27. forduló

Szombaton három meccset is rendeznek a vármegyei első osztályban. A középmezőny két legjobb csapata, a Sárosd és az Ercsi egymással fog megmérkőzni. A Sárosd nem rendezhet saját otthonában mérkőzést, így az Ikarus-Maroshegy otthonában fogják megrendezni az ütközetet. A legutóbbi két meccsét megnyerő bodajki csapat ha nyerni tud hazai pályán az Enyinggel, akkor megelőzheti a táblázaton jelenleg tizedik ellenfelét. A sereghajtó bicskeiek az alsóházi Mány ellen szoros meccset játszhatnak.

Vasárnap az éllovas Gárdony Kápolnásnyéken biztosíthatja be bajnoki címét. Ehhez elegendő a listavezetőnek egyetlen pontot szereznie. A Főnix aligha fog hibázni Csóron, a Sárbogárdnak pedig Lajoskomáromban kell győznie ahhoz, hogy pontszámban utolérje a szabadnapos tordasi alakulatot. Erre minden esély meg is van, hiszen a Lajoskomárom a legutóbbi négy meccsén nyeretlen maradt. 

2023. 05. 06. szombat 17:00
Bicske II. – Mány
Sárosd – Ercsi
Bodajk – Enying

2023. 05. 07. vasárnap 17:00
Ikarus-Maroshegy – Martonvásár
Csór – MÁV Előre FC Főnix
Kápolnásnyék – Gárdony
Lajoskomárom – Sárbogárd

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 23. forduló

A Bakonycsernye a szokásoknak megfelelően szombaton fogadja aktuális ellenfelét, amely ezúttal az előtte álló Vál lesz. A két csapatot három pont választja el a tabellán, ha a csernyeiek nyerni tudnának, akkor meg is előzik vetélytársukat. A csernyeiek utoljára még novemberben kaptak ki a felcsútiaktól, a váliaknak tavasszal azonban több meglepő vereség is becsúszott, így az esélyek a Bakonycsernye mellett szólnak. Lesz még egy meccs ezen a játéknapon a csoportban, a Szár favoritként látogat Sárszentmihályra. 

Vasárnap a felcsútiak Velencére látogatnak, ahol saját sikerük és szombati csernyei győzelem esetén a bajnoki címüket is bebiztosíthatják Nagy Ákosék. Izgalmasnak ígérkezik a Herceghalom és a Pátka csörtéje is. Kétség kívül a Pest vármegyei csapat van jobb formában, amely legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, míg a pátkaiak legutóbbi négy találkozójukon egyszer sem nyertek.

2023. 05. 06. szombat 17:00
Sárszentmihály – Szár
Bakonycsernye – Vál

2023. 05. 07. vasárnap 17:00
Pákozd – Sárkeresztes
Velence – Puskás Akadémia III.
Herceghalom – Pátka
Mány II.-Csabdi – Fehérvárcsurgó
Videoton Baráti Kör – Etyek

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 23. forduló

Ebben a csoportban minden meccset vasárnap rendeznek. A Mezőfalva hazai pályán biztosíthatja be matematikailag is a bajnoki címét, ha pontot szerez a Káloz ellen. Akár még egy vereség esetén is biztos elsők lehetnek Sági Józsefék, ha a Nagykarácsony kikap a Baracstól. Ez utóbbi találkozó kimenetele megjósolhatatlan, igazi háromesélyes rangadó.

2023. 05. 07. vasárnap 17:00
Szabadbattyán – Beloiannisz
Nagykarácsony – Baracs
Kisláng – Adony
Aba Sárvíz – Polgárdi
Nagyvenyim – Előszállás
Mezőfalva – Káloz

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 23. forduló

Szombaton a Baracska a Csókakő együttesét látja vendégül. Várhatóan sokgólos meccsen minden bizonnyal a hazaiak diadalmaskodnak majd.

Vasárnap az éllovas Magyaralmás annak a Pázmándnak az otthonában fog vendégeskedni, amely az utóbbi időben magára talált. A pázmándiak zsinórban három, az almásiak öt meccset nyertek, valamelyik sorozat most biztosan meg fog szakadni. A másik két élcsapat, a móriak és a tordasiak egymással fognak megmérkőzni Tordason. A móriak egymás után nyolc meccset nyertek úgy, hogy még gólt sem kaptak, így ennek a rangadónak is a piros-feketék az esélyesei.

2023. 05. 06. szombat 17:00
Baracska – Csókakő

2023. 05. 07. vasárnap 17:00
Tordas – II. – Mór II.
Söréd-Bodajk II. – Iszkaszentgyörgy
Vértesacsa – Kajászó
Csákberény – Gyúró
Újbarok – Dinnyés
Pázmánd – Magyaralmás

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 23. forduló

Ebben a csoportban minden mérkőzést vasárnap fognak megrendezni. A már bajnok Besnyő annak a Sárszentágotának az otthonába látogat, amely a legutóbbi öt meccséből csak egyet vesztett el hazai pályán, nem lefutott tehát a meccs. A második helyre hajtó szabadegyházai együttes rangadót játszik a Rácalmás vendégeként. A nagylókiak könnyen begyűjthetik a pontokat a sereghajtó kőszárhegy otthonában.

2023. 05. 07. vasárnap 17:00
Vajta – Lajoskomárom II.
Kőszárhegy – Nagylók
Rácalmás – Szabadegyháza-Sárosd II.
Sárszentágota – Besnyő
Ráckeresztúr – Cece
Alap – Dég

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?