Itt vannak a balhés Sárosd-Sárbogárd meccs következményei

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A sárosdiak a következő két hazai meccsüket biztosan nem Sárosdon fogják lejátszani, edzőjüket pedig hónapokra eltiltották.

Sárosd-Sárbogárd mérkőzésen háromszor villant a piros lap néhány perc leforgása alatt. 3-2-es bogárdi vezetésnél Susa Krisztiánt küldte le a játékvezető a pályáról, rögtön kaptak is egy gólt a sárosdiak.

Ezután két sárosdi kapott pirosat. Előbb Majláth Henrik, majd a kispadról az edző, Rauf Tivadar Dávid került a kiállítás sorsára. Susa Krisztiánt egy, Majláth Henriket két meccsről tiltották el. Rauf Tivadar Dávid 6 hónapos eltiltást kapott, amely minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységre vonatkozik. Eltiltása 2023. október 25-én fog lejárni.

A Sárosdnak az öt sárga és három piros lap miatt 13.200 forintot kell büntetésként kifizetnie, míg a Sárbogárdnak az öt sárgáért 6.000 forint a büntetése.

A Sárosd csapatának a következő kettő Vármegyei I. osztályú felnőtt mérkőzését Sárosdtól számított 30 km-es körzeten kívül kell megrendeznie. A Sárosd soron következő három megye egyes bajnoki meccsére szövetségi ellenőrt rendelnek ki az egyesület költségére.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?