Újabb 100 ezer forintot fizethet a Vál, jól megbírságolták a Bodajkot is

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Súlyos pénzbírságokat kaptak a megyei klubok, kérdés, hogy meddig bírják a csapatok ezeket az extra terheket.

A Puskás Akadémia III. – Vál megye kettes bajnoki szurkolói rendbontást történt. Az ellenőrt meghallgatták, a Fegyelmi Bizottság pedig döntést hozott.

A vendég nézők obszcén, megbotránkoztató, játékvezetőt szidalmazó bekiabálásai miatt 100 ezer forintra büntették a Vál KSE-t. A Puskás Akadémia III. csapata rendezői hiányosságok miatt bűnhődhet. A költségükre kettő soron következő hazai meccsükre szövetségi ellenőrt rendelnek ki.

A Bodajk 80 ezer forintot kénytelen befizetni, mivel a Bodajk-Lajoskomárom megye egyes meccsen rasszista megnyilvánulások hangzottak el a hazai nézők szájából. A Mányt 60 ezer forintra büntették, mivel a csapat nem állt ki a Martonvásár elleni megye egyes bajnokira. A 3 pontot 3-ás gólkülönbséggel a Martonvásár kapta.

Utánpótlás csapatok ki nem állása következtében a Polgárdi, a Fehérvárcsurgó, a Rácalmás és az Adony gyűjtött be egy-egy 25 ezer forintról szóló csekket.

Szövetségi ellenőrt rendelnek ki a Tordas II. soron következő két meccsére is, csakúgy, mint Vajtára. Ráadásul a Vajta technikai vezetőjét, Meister Istvánt egy meccsről el is tiltották.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?