Micsoda dráma: a rangadót elbukta, mégis bajnok lett a Bádogos!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Liga Kiemelt csoportjának bajnoki címének sorsa egészen elképesztő meccsek után dőlt el.

Kedden pótolták a hetedik fordulóból elmaradt csúcsderbit, amelyen a listavezető Bádogos fogadta a második helyezett Expanzió-Blackhill csapatát. A két együttes között két pont volt a különbség, a Bádogos egy győzelemmel el is dönthette volna az aranyérem sorsát.

Klémán Mátó góljával meg is szerezte a Bádogos a vezetést az első félidőben. Az Expanzió-Blackhill azonban a második játékrész elején egyenlített, majd az utolsó percben a győztes gólt is megszerezte. A dolog úgy festett, hogy a feketehegyiek egy ponttal átvették a vezetést, és saját kezükbe vették a sorsukat.

Expanzió-Blackhill - Bádogos-Plár Kft.
Kedden még a feketehegyiek örültek, a Bádogos csapatának játékosai pedig azt hitték, elbukták a bajnoki címet – Fotó: FociDrukker.com

Jött a csütörtöki játéknap, amikor a Bádogos a Bringa Presszó-Kisfalud együttesét fogadta, a feketehegyiek pedig a Joga Bonitót. Papíron mindkét bajnokaspiráns hatalmas favoritként várta a találkozót. A Bádogos korán hátrányba került, ám gyorsan fordítottak Bánfalviék és a szünetre már 4-1-es előnnyel mentek, eldöntve a pontok sorsát.

A Bádogos megnyerte az utolsó meccsét – Fotó: FociDrukker.com

Eközben a feketehegyiek kétgólos előnyre tettek szert, és úgy tűnt, ezt a bajnokságot már nem veszthetik el. Az Expanzió-Blackhill azonban kapott egy gólt a Joga Bonito együttesétől, ezután a feketehegyiek játéka görcsössé vált. A Joga Bonito ezután megfordította a meccset, és meg is nyerte óriási meglepetésre 3-2-re, ezzel kikaparva a gesztenyét lényegében a Bádogos csapatának.

Nyert állásból bukták el a feketehegyiek a bajnoki címet – Fotó: FociDrukker.com

2023. 04. 25. kedd 20:15
Bádogos-Plár Kft. – Expanzió-Blackhill 1-2

2023. 04. 24. hétfő 19:15
Eldorado – Tiler FC 5-8

2023. 04. 27. csütörtök 20:15
Bádogos-Plár Kft. – Bringa Presszó-Kisfalud 8-2
Expanzió-Blackhill – Joga Bonito 2-3

A végeredmény:
1. Bádogos-Plár Kft. 28p
2. Expanzió-Blackhill 26p
3. Joga Bonito 19p
4. Tiler FC 14p
5. Bringa Presszó-Kisfalud 7p
6. Eldorado 4p

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?