Vármegye III: Bajnok a Besnyő, a móriak is közel vannak ehhez

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Zsákszámra rúgták a gólokat a legalacsonyabb osztályban szereplő csapatok. A Magyaralmás 10, a Gyúró és a Nagylók 7 gólt szerzett.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 22. forduló

Az Újbarok mergángatta az oroszlán bajszát, és megszerezte a vezetést Magyaralmáson. A hazaiak hamar összekapták magukat, és már a félidőre eldöntötték a pontok sorsát. Az almásiak 10 gólig meg sem álltak, ebből 5-öt Krajcsovics Péter szerzett.

A legjobban azonban továbbra is a móriak állnak, akik egy meccsel kevesebbet játszottak eddig, de csak két pont a hátrányuk. A piros-feketék a vártnál simábban nyertek Iszkaszentgyörgyön, ez volt a Mór II. nyolcadik sikere zsinórban úgy, hogy eközben egyetlen gólt sem kapott az együttes. Mindezek után nehéz elképzelni, hogy ne a móriak nyakába kerüljön az aranyérem, hiszen az eddig legkevesebb pontot vesztő csapatnak a jövő heti, Tordason megrendezésre kerülő rangadót leszámítva könnyű meccsei vannak hátra.

A tordasiak a várakozásoknak megfelelően megszerezték a vezetést Pázmándon, ám a helyiek a szünet előtt egyenlítettek, a második félidőben pedig meglepetésre fordítani tudtak. A Gyúró parádézott, hetet vágott a Vértesacsának. Ducsai Donát és Serák Attila is duplázott, utóbbi két büntetőt váltott gólra.

A tordasiak a Pázmánd otthonában aligha fognak hibázni, és kihasználhatják, ha valamelyik előttük álló csapat botlik.

2023. 04. 30. vasárnap 17:00
Kajászó – Baracska 3-3
Söréd-Bodajk II. – Csókakő 1-2
Iszkaszentgyörgy – Mór II. 0-3
Magyaralmás – Újbarok 10-1
Dinnyés – Csákberény
Gyúró – Vértesacsa 7-1
Pázmánd – Tordas II. 3-1

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 22. forduló

A listavezető Besnyő már szombaton begyűjtötte a pontokat. Ez nem ment olyan simán, a Rácalmás megszerezte a vezetést, ám az éllovas fordított. Ezzel el is dőlt a bajnoki cím sorsa, a 2022/2023-as idényben a Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt csoport bajnoka a Besnyő!

Vasárnap a szabadegyházaiak Várnai Ádám góljával legyőzték a Kőszárhegy együttesét. A dobogóra hajtó Nagylók hetet vágott a lajoskomáromi csapatnak. Szekeres Szebasztián Zoltán és a csereként az ötödik percben pályára lépő Kovács Martin is duplázott.

A dobogóra hajtó csapatok közül az Alap Szemler Zalán 87. percben szerzett találatával verte a Vajtát. A Cece fordított és nyert a Sárszentágota ellen, a Ráckeresztúr viszont meglepetésre nem tudott nyerni Kulcson. 

2023. 04. 29. szombat 17:00
Besnyő – Rácalmás 2-1

2023. 04. 30. vasárnap 17:00
Szabadegyháza-Sárosd II. – Kőszárhegy 1-0
Nagylók – Lajoskomárom II. 7-1
Kulcs – Ráckeresztúr 1-1
Cece – Sárszentágota 2-1
Alap – Vajta 1-0

Nyitókép: Besnyő, FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?