Vármegye III: Rangadót nyert a Ráckeresztúr és a Vajta

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Parádézott a Velence és a Sárszentágota, a tópartiak 5, az ágotaiak egy híján 10 gólig jutottak.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 5. forduló

Az iszkaiak szombaton alaposan meglepték a Baracskát.

Vasárnap közel 60 percig bírta kapott gól nélkül a Pusztavám a listavezető Velence ellen, aztán a tópartiak lehengerlő játékot mutattak be. Árki Roland duplával segítette győzelemhez csapatát.

A Vértesacsa izgalmas, fordulatos mérkőzést játszott Csókakőn. Macsár István góljával a vendégek szereztek vezetést a félidő derekán, majd fordítottak a hazaiak. Visi Zoltán és Hideg Imre talált be még a szünet előtt. A folytatásban Szaller István hamar egyenlített, ám Bitter Bence találatával ismét a csókakőieknél volt az előny. A hajrá az acsaiak számára sikerült jobban, előbb Macsár István egalizált, majd Körmendi Ádám három perccel a lefújás előtt bevitte a győztes gólt, így az őrült mérkőzést a Vértesacsa nyerte 4-3-ra.

A Pázmánd kétszer is vezetett, mégsem tudott nyerni a Kajászó ellen. Márkus Adrián Ferenc góljával már a 8. percben vezetett a pázmándi együttes, majd büntetőhöz jutott a félidő derekán a Kajászó, amelyet Hostyisovkszi Patrik váltott gólra. Öt perc múlva újra a hazaiak vezettek, Kutai Szabolcs zörgette meg a hálót. A szünet után pár perccel a kajászói gólvágó, Pfeiffer Róbert Sándor egyenlített. A hátra lévő játékidőben több gól már nem született.

Az Újbarok hétgólos meccsen nyert a Söréd ellen. Móri Tamás mesterhármassal vette ki a részét a sikerből.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Baracska – Iszkaszentgyörgy 1-3

2023. 09. 17. vasárnap 16:00
Kápolnásnyék II. – Ráckeresztúr 2-3
Pusztavám – Velence TSE 0-5
Csókakő – Vértesacsa 3-4
Pázmánd – Kajászó 2-2
Újbarok – Söréd 5-2

A tabella állása a 3. forduló után:

 1. Velence 13p
 2. Baracska 10p
 3. Ráckeresztúr 10p
 4. Iszkaszentgyörgy 9p
 5. Pázmánd 8p
 6. Kápolnásnyék II. 7p
 7. Dinnyés 7p
 8. Kajászó 5p
 9. Tordas-Gyúró Egyetértés 4p
 10. Pusztavám 4p
 11. Újbarok 3p
 12. Vértesacsa 3p
 13. Söréd 1p
 14. Csókakő 0p

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 3. forduló

A lajoskomáromi csapat már szombaton begyűjtötte a pontokat.

Vasárnap Kőszárhegyre látogatott a Rácalmás. A találkozón egyetlen gól született, amelyet a kőszárhegyi Balogh Richárd György szerzett a hajrá kezdetén.

A Vajta és a Cece szomszédvár rangadót játszott egymással, amely azért is pikánsnak ígérkezett, mert mindkét csapatban több olyan játékos is a kezdőcsapat tagja volt, akik nemrég még a másik együttes színeiben rúgták a bőrt. A Vajta remekül kezdte a találkozót, és hamar kétgólos előnyre tett szert. Tángli Gábor a 9. percben nagy gólt ragasztott a cecei kapu jobb felső sarkába. Ezután Csányi Kálmán Miklós volt eredményes, aki egy szöglet utáni kavarodást követően talált a hálóba. A szünet előtt büntetőhöz jutott a Cece, amelyet Szalai Bálint higgadtan értékesített. A térfélcsere után szinte azonnal egyenlített a cecei együttes Huszár Dávid bombaerős szabadrúgásgóljával. Erre válaszul a hajrá kezdetén Csányi Kálmán Miklós lőtt egy még nagyobb szabadrúgásgólt, a labda a keresztlécről pattant a gólvonal mögé, így a vajataiak 3-2-re nyertek.

A Szabadegyháza nem igazán talált még magára, amióta ismét önálló csapattal vesz részt a bajnokságban. Ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget a Kulcs együttesétől, Szekszárdi Erik 49. percben szerzett gólja döntötte el a három pont sorsát.

A lepsényi csapat kétszer is vezetett, mégsem szerzett pontot a Nagylók ellen. Tóth Vincent Krisztián juttatta előnyhöz az LMSK-t büntetőből a félidő derekán. Erre Erős Zoltán válaszolt, majd a szünet után ismét Tóth Vincent Krisztián köszönt be. A hajrában azonban az történt, amit a nagylókiak szerettek volna. Előbb Szekeres Szebasztián Zoltán egyenlített, majd Killer Péter váltott gólra egy 11-est. A végén még Szekeres Martin is beköszönt, így két góllal nyert a nagylóki együttes.

A Kisláng továbbra is megállíthatatlan. Ezúttal az előző idényben még a vármegyei másodosztályban vitézkedő együttes ellenfele a masszív Alap gárdája volt. Takács Marcell góljával már a 6. percben vezettek a kislángiak. Előnyüket Burkus Balázs növelte kettőre még a szünet előtt. A következő gólra a hajráig kellett várni, ekkor Horváth Viktor talált be, végérvényesen eldöntve a pontok sorsát. Az alapiak erejéből ezen a napon csak a szépítésre futotta, Lakatos Sándor a 90. percben zörgette meg a kislángiak hálóját.

Gólfiesztát rendezett a Sárszentágota a Tác-Csősz ellen. Fertály órát követően Kovács Krisztián nyitotta a gólok sorát. A szüneten már 4-0 volt az állás, így a második játékrész pusztán formalitás volt. A találkozón Grega Gábor igazán elemében volt, a 70. percig összehozott egy mesternégyest, ezt követően le is cserélték.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Lajoskomárom II. – Dég 2-0

2023. 09. 17. vasárnap 16:00
Kőszárhegy – Rácalmás 1-0
Vajta – Cece 3-2
Szabadegyháza – Kulcs 0-1
LMSK – Nagylók 2-4
Kisláng – Alap 3-1
Sárszentágota – Tác-Csősz 9-1

A tabella állása a 3. forduló után:

 1. Kisláng 9p
 2. Lajoskomárom II. 9p
 3. Nagylók 6p
 4. Kőszárhegy 6p
 5. Sárszentágota 4p
 6. LMSK 4p
 7. Vajta 4p
 8. Tác-Csősz 4p
 9. Kulcs 4p
 10. Rácalmás 3p
 11. Dég 3p
 12. Cece 1p
 13. Alap 1p
 14. Szabadegyháza 1p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?