Szombati meccsek: A 94. percben dőlt el a pontok sorsa Móron, pontokat hullajtott a Főnix

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A szombati eredmények ismeretében az már biztos, hogy a vármegyei első osztály élmezőnye szorosabb lesz a fordulót követően.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 5. forduló

Szombaton két mérkőzést rendeztek a vármegyei első osztályban. A veretlen Sárosd az ugyancsak veretlen Főnix együttesével csapott össze. A sárosdiak szerezték meg a vezetést a találkozó 67. percében Klémán Máté találatával. A fehérváriak a 80. percben büntetőből egyenlítettek.

A két csapat pontosztozkodásából a Mór profitált a legtöbbet. A piros-feketék Gosztonyi András első félidő derekán szerzett találatával vezetést szereztek a Lajoskomárom elleni rangadón. Négy perccel később azonban egyenlített Szontagh Levente Ferenc.

A szünet után sokáig nem született gól. A 68. percben 10 főre fogyatkoztak a lajoskomáromiak, miután Czéhmeiszter Attilát kiállítottak a játékvezető. Már-már úgy tűnt, kihúzza döntetlennel a Lajoskomárom, ám a csereként beállt Gauruder Márk István a 94. percben eldöntötte a három pont sorsát.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Sárosd – MÁV Előre FC Főnix 1-1 (0-0)
Mór – Lajoskomárom 2-1 (1-1)

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 3. forduló

Ebben a csoportban csak egy mérkőzést rendeztek szombaton. A Mány-Csabdi csapata kétszer is megszerezte a vezetést a Herceghalom otthonában, mindkét alkalommal Schmidt Viktor találatának köszönhetően. Ennek ellenére végül mégis a Pest vármegyei csapat örülhetett. A három pont sorsáról Pintér Benedek 83. percben szerzett gólja döntött.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy mindkét csapat 10 emberrel fejezte be a találkozót a 80. percben történt páros kiállítás következtében.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Herceghalom – Mány-Csabdi 3-2 (1-1)

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 3. forduló

Mozgalmas nap volt a szombati a déli csoportban. A Besnyő 4-2-re verte a Seregélyest izgalmas mérkőzésen. A besnyői Dankó Martin Csaba duplával járult hozzá csapata sikeréhez.

Az Aba már a második percben vezetett Madácsi Máté találatának köszönhetően Beloianniszon. Hét perc múlva azonban már egál volt az állás Tóth Gergely gólját követően. Lepsényi József révén a 30. percben már a hazaiaknál volt az előny. Az abaiak a második félidő derekán egyenlítettek Varga Zsombor István góljával, több találat már nem született.

A Sárszentmihály egy öngóllal szerzett vezetést a 11. percben. A szünetben azonban már a Nagyvenyim vezetett, majd a folytatásban a sárszentmihályiak vétettek egy öngólt. A hajrá előtt már 3 gól volt a venyimiek előnye. A végén még történt egy gólváltás a csapatok között, végül a duplázó Ráthgéber László vezérletével simán nyert a Nagyvenyim.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Besnyő – Seregélyes 4-2 (2-1)
Beloiannisz – Aba Sárvíz 2-2 (2-1)
Sárszentmihály – Nagyvenyim 2-5 (1-2)

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 5. forduló

Rangadót nyert az Iszkaszentgyörgy, amely a forduló előtt még veretlen Baracska otthonába látogatott szombaton. Balla Tamás a 29. percben büntetőből talált be, egy perccel később az új szerzemény, Varga Dávid köszönt be. Néhány perccel később Kuti Ferenc is feliratkozott a gólszerzők listájára, így kényelmes előnnyel mehetett szünetre az Iszka.

A folytatásban sokáig nem esett gól. Tíz perccel a lefújás előtt Moharos Bálint István szépített, ám így is magabiztosan győzött az Iszkaszentgyörgy.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Baracska – Iszkaszentgyörgy 1-3 (0-3)

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 3. forduló

A lajoskomáromi csapat egyelőre megállíthatatlan. Gógán Ádám már az első félidőben duplázott, végül több gól nem is született a Dég elleni találkozón.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Lajoskomárom II. – Dég 2-0 (2-0)

Nyitókép: 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?