Vármegye egy: Megvan a Mezőfalva első győzelme, megállíthatatlan a Sárbogárd

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap 5 mérkőzésen 19 gól született a vármegyei első osztályban.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 5. forduló

Szombaton két mérkőzést rendeznek a vármegyei első osztályban, ezekről korábban már írtunk.

Vasárnap megszerezte első győzelmét a Mezőfalva. Pedig a piros-fehérek otthonában a 14. percben egy szöglet után Lopes Da Silva góljával vezetést szerzett a Mány-Bicske II. csapata. A szünet előtt Morár Gábor azonban egyenlített. A folytatásban egy sarokrúgást követően Rózsahegyi Gábor zörgette meg a hálót, így már a Mezőfalvánál volt az előny. Tíz perccel a lefújás előtt egy agresszív labdaszerzést követően Nagy Ákos mattolta a Mezőfalva védelmét. A hazaiak azonban nem adták fel, és az utolsó percben Németh László lőtt kapura 12 méterről, lövése utat talált a hálóba.

Enyingen zöld-fehér rangadót rendeztek, ám a vendég nyékiek örülhettek. A Kápolnásnyék Gáspár Máté Benedek góljával már fertály óra után vezetett. A szünet után újabb gólt szerzett a KVSE, Zsigmond Levente volt eredményes. Tíz perccel később szépített Csepregi Imre Bence góljával a vendéglátó, ám nem sokáig éltek a pontszerzéssel kapcsolatos hazai remények. Varga József ugyanis a félidő derekán visszaállította a csapatok közti kétgólos különbséget. A hajrá elején Lipóth András Gergő is feliratkozott a gólszerzők listjájára, így magabiztosan nyert a Nyék, immáron zsinórban negyedszer.

A papírformának megfelelően alakult a mérkőzés Csóron is. A hazaiak egy félidőn át állták a sarat a bajnoki címre hajtó Sárbogárd ellen, de nem sok jót sejtetett az számukra, hogy a 43. percben kiállították Da Silva Flavion Adrianót. A térfélcsere után a csóriak kapusa is piros lapot kapott, a megítélt büntetőt Mayer Dávid értékesítette. A kettős emberelőnyben futballozó Sárbogárd az 54. percben el is döntötte a pontok sorsát Simon György Viktor góljával.  A Csórnak öt forduló után továbbra sincs pontja, a Sárbogárd viszont négyből négy meccset nyert meg eddig.

Győzött a Maroshegy a Bodajk ellen. A fehérváriak Fi László góljával már a 4. percben vezettek. A szünet után öt perccel Molnár Antal Richárd góljával egalizált a Bodajk, ám végül mégis a maroshegyi csapat örülhetett. A hajrában ugyanis Drexler Lóránt József góljával kicsikarták a hazaiak a győzelmet.

Nagyon simán nyert az Ercsi a Martonvásár otthonában. György Kristóf Norbert már a 6. percben betalált, a szünet előtt Lak Imre is eredményes volt a vendégek részéről. A folytatásban két újabb gólt szerzett az Ercsi. Somodi Levente Zoltán és György Kristóf Norbert szerzett még egy-egy találatot.

2023. 09. 16. szombat 16:00
Sárosd – MÁV Előre FC Főnix 1-1 (0-0)
Mór – Lajoskomárom 2-1 (1-1)

2023. 09. 17. vasárnap 16:00
Mezőfalva – Mány-Bicske II. 3-2 (1-1)
Enying – Kápolnásnyék 1-4 (0-1)
Csór – Sárbogárd 0-2 (0-0)
Maroshegy – Bodajk (1-0)
Martonvásár – Ercsi 0-4 (0-2)

A tabella állása az ötödik forduló után:

 1. MÁV Előre FC Főnix 13p
 2. Sárbogárd 12p
 3. Kápolnásnyék 12p
 4. Lajoskomárom 9o
 5. Mór 9p
 6. Sárosd 8p
 7. Mány-Bicske II. 8p
 8. Ercsi 7p
 9. Maroshegy 6p
 10. Tordas 6p
 11. Mezőfalva 5p
 12. Bodajk 1p
 13. Martonvásár 1p
 14. Enying 1p
 15. Csór 0p
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?