Vármegye III Dél: 10-et vágott a Kisláng, 3 gólos hátrányból nyert a Vajta

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Cece és a Tác-Csősz is kétszer vezetett, mégsem szerzett pontot.

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 13. forduló

A Rácalmás már szombaton begyűjtötte a pontokat. Az almásiak a duplázó Czári István vezérletével verték a Szabadegyházát.

Vasárnap elképesztően fordulatos mérkőzést játszott egymással a Kőszárhegy és a Vajta. Vágner Viktor már a 9. percben betalált, majd Potyondi Dániel góljával kettőre nőtt a kőszárhegyiek előnye a 20. percben. Vágner Viktor a félidő derekán ismét beköszönt, így 3-0-ás előnnyel mehetett szünetre a Kőszárhegy.

A Vajta azonban a második félidő elején megrázta magát. Az 50. minutumban  Kovács Nándor, egy perccel később Tóth Balázs László szerzett gólt. A 74. percben Rupa Sándor góljával majd egál volt az állás, ám ezzel még nem volt vége. A 90. percben ugyanis Kovács Dániel góljával megnyerték a meccset a vajtaiak.

A Kulcs meglepetésre lelépte az Alap együttesét. Balla Dávid három, Tóth Bence két gólt szerzett a 6-1-re megnyert mérkőzésen.

A Kisláng 10 gólt vágott a Dég otthonában, és veretlenül zárta az őszi félszezont. A kislángiaktól Burkus Balázs, valamint az egyaránt csereként pályára lépő Tury-Nagy Miklós és Molnár Attila is duplázott.

A Cece kétszer is vezetett, mégsem szerzett pontot hazai pályán az LMSK ellen. A ceceiek góljait Huszár Dávid, a lepsényiek találatait Tóth Vincent Krisztián jegyezte.

A Tác-Csősz hasonló forgatókönyv után kapott ki a Lajoskomárom II. együttesétől. A táciak kétszer vezettek, mindkétszer Tóth Norbert egyenlített.

A 65. percben előbb a táciak, a 78. minutumban pedig a lajoskomáromiak fogyatkoztak 10 főre egy-egy kiállítást követően. A győzelem sorsát a csereként pályára lépő Orosz Gábor döntötte el tíz perccel a lefújás előtt.

A Nagylók rangadót nyert a Sárszentágota ellen. Killer Péter korai góljára még válaszolt Kovács Krisztián. Ezután azonban a nagylókiak akarata érvényesült.

A szünet előtt Erős Zoltán góljával ismét előnybe kerültek a nagylókiak. A térfélcserét követően Németh Tamás góljával el is dőlt a három pont sorsa. Tíz perccel a meccs vége előtt Szekeres Martin is betalált, beállítva a 4-1-es végeredményt.

2023. november 25. szombat 13:00
Rácalmás – Szabadegyháza 3-1

2023. november 26. vasárnap 13:00
Kőszárhegy – Vajta 3-4
Kulcs – Alap 6-1
Dég – Kisláng 1-10
Cece – LMSK 2-3
Tác-Csősz – Lajoskomárom II. 2-3
Nagylók – Sárszentágota 4-1

A tabella állása:

 1. Kisláng 34p
 2. Lajoskomárom II. 30p
 3. Nagylók 30p
 4. Kőszárhegy 22p
 5. Sárszentágota 22p
 6. LMSK 21p
 7. Vajta 19p
 8. Rácalmás 14p
 9. Alap 14p
 10. Cece 13p
 11. Tác-Csősz 13p
 12. Dég 12p
 13. Kulcs 11p
 14. Szabadegyháza 2p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?