Vármegye II: A csernyeiek ezüstérmesek lettek, negyedik helyen zárt a Polgárdi

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Izgalmas kérdések dőltek el a zárófordulóban.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 26. forduló

A csernyeiek a papírformának megfelelően magabiztosan nyertek a csere nélkül kiálló Sárkeresztes ellen. Strommer Miklós és Fodor Krisztián is triplázott a gólzáporos mérkőzésen. Ezzel eldőlt, hogy a Bakonycsernye játékosainak nyakába kerül az ezüstérem. A télen még az élen álló Vál így be kellett hogy érje a harmadik hellyel. Ráadásul a szezon utolsó meccsét el is vesztették a váliak a VBK ellen rúgott gól nélkül, és még két játékosukat is kiállították.

A negyedik a Szár lett, amely otthon tartotta a pontokat a Mány II.-Csabdi ellen. A Pátka vesszőfutása a már bajnok felcsútiak otthonában ért véget, ám így is csak a hatodikak lettek a piros-feketék. A címvédő Herceghalom végül a jó tavaszt követően felkapaszkodott a hetedik helyre, azon ugyanakkor még nagykülönbségű sikerével sem tudott javítani már az utolsó játéknapon.

A Velence három pozíciót javítva a nyolcadik helyen zárt, miután 10 gólos mérkőzésen nyert hazai környezetben a Sárszentmihály ellen. Felde Márk és Tóth Barnabás is duplázott a szezonzárón. Kérdés, hogy mekkora siker ez a klub történelmét ismerve.

A csoport gólkirálya Nagy Ákos (Puskás Akadémia IIII.) lett 29 találattal.

2023. 05. 28. vasárnap 17:00
Velence – Sárszentmihály 6-4 (4-1)
Herceghalom – Etyek 6-1 (6-0)
Vál – Videoton Baráti Kör 0-3 (0-0)
Szár – Mány II.-Csabdi 4-0 (1-0)
Puskás Akadémia III. – Pátka 1-2 (0-1)
Sárkeresztes – Bakonycsernye 1-8 (1-4)
Pákozd – Fehérvárcsurgó 2-2 (1-0)

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 26. forduló

Itt már mind a három érmes hely sorsa eldőlt, a negyedik helyért viszont öt csapat is harcban volt. A biztos harmadik Baracs kikapott a Polgárdi együttesétől, így a Polgárdi lett a befutó e tekintetben. Nyert ugyan az Előszállás is, ám ez csak az ötödik hely megszerzésére volt elég.

A Seregélyes remizett a Beloiannisz otthonában, a csapat teljesítménye a hatodik helyre volt elég. A Kisláng ugyan pontot szerzett a második Nagykarácsony otthonában, mégis csak a hetedik helyen zárt, ami kiábrándító eredmény annak fényében, hogy hogyan kezdet az idényt a kislángi együttes.

Az Adony gálázott az ellen a Nagyvenyim ellen, amely kilenc játékossal utazott el az utolsó mérkőzésre. Egy kiállítást és 7 gólt követően a találkozó félbeszakadt, az adonyiak kapták meg a mérkőzés 3 pontját a pályán elért 7-0-ás eredménnyel. A Káloz azzal, hogy kikapott Abán, a hatodik helyett a kilencedik helyen végzett. 

A csoport gólkirálya Czifra István (Előszállás) lett 28 találattal.

2023. 05. 28. vasárnap 17:00
Nagykarácsony – Kisláng 3-3 (1-2)
Aba Sárvíz – Káloz 3-1 (2-0)
Adony – Nagyvenyim 7-0 (7-0)
Baracs – Polgárdi 3-4 (1-2)
Beloiannisz – Seregélyes 3-3 (1-2)
Előszállás – Szabadbattyán 5-3 (3-0)

Nyitókép: Polgárdi VSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?