Vármegye I: A Főnix lett a második, a Sárosd maradt a hetedik

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Potyogtak a gólok a zárófordulóban.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 30. forduló

Az egyetlen igazán izgalmas nyitott kérdés, az volt hogy ki lesz a második és a harmadik a vármegyei első osztályban. A Főnix  magabiztosan legyőzte a Sárosd együttesét, így bár a Tordas is nyert, a fehérváriak lettek a másodikak.

Kérdéses volt még, hogy a Sárosd meg tudja-e őrizni hetedik helyét az Ikarus együttesével szemben. A sárosdiaknak ez egy vereséggel is összejött, mivel a Sárbogárd legyőzte az Ikarus-együttesét.

Szép sikerrel fejezte be a szezont a Csór, amely két helyet javított az utolsó játéknapon. Da Silva Flavio és Zs. Nagy Balázs is duplázott a vezetést már a harmadik percben megszerző bicskeiek ellen. A bodajkiak azzal, hogy nem tudták legyőzni az Ercsi együttesét, egy helyet visszacsúsztak, mint ahogy a mányiak is.

Komolyabb helycserékre azonban nem került sor. A Gárdony készülhet az osztályozóra, miután magabiztosan nyerte a bajnokságot. A két dobogós, a Főnix és a Tordas jövőre a Mórral csatázhat az aranyért, az pedig továbbra is kérdéses, hogy a Kápolnásnyék milyen osztályban fog indulni, ha egyáltalán lesz csapat Nyéken. Az mindenesetre aggasztó lehet, hogy a hiánypótlások már régen megtörténtek, és hetek óta nincs hír az együttes háza tájáról.

A vármegyei első osztály gólkirálya Gere Zoltán László (Gárdony) lett 29 találattal.

2023. 05. 27. szombat
Csór – Bicske II. 4-1 (0-1)
Bodajk – Ercsi 0-0
Gárdony – Lajoskomárom 5-2 (2-1)
Mány – Tordas 0-5 (0-2)
MÁV Előre FC Főnix – Sárosd 2-0 (1-0)
Kápolnásnyék – Martonvásár 5-1 (0-0)
Sárbogárd – Ikarus-Maroshegy 2-0 (0-0)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?