Pótolt meccsek: A Mezőfalva 7, a Dég 5 gólig jutott

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mutatjuk a hétközi mérkőzések eredményeit.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 24. forduló

Sokáig úgy tűnt, nem hoz gólt ez a találkozó. A hajrában azonban kétszer is megzörgette a hálót a velencei csapat, így a tópartiak így begyűjtötték mindhárom pontot. Sok jelentősége nem volt azonban ennek, mindkét csapat maradt ott, ahol volt a táblázaton.

2023. 05. 25. csütörtök 18:00
Sárkeresztes – Velence 0-2 (0-0)

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 24. forduló

Ebben a csoportban Előszálláson pótoltak egy elmaradt mecset. A Mezőfalva bajnokhoz illő játékkal verte a helyi csapatot az egyaránt duplázó Márki Dénes és Sági József vezérletével. A hajrában már hat góllal is vezettek a mezőfalviak, végül négy gól lett az együttesek közötti különbség. Az előszállásiaknak ugyanúgy megmaradt az esélye a negyedik helyre, feltéve, ha az utolsó körben legyőzik a Szabadbattyánt és a Polgárdi nem nyer majd Baracson.

2023. 05. 24. szerda 18:00
Előszállás – Mezőfalva 3-7 (1-4)

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 24. forduló

A Baracska már korábban jelezték, nem utaznak el Iszkaszentgyörgyre, így a helyiek kapták a három pontot. Az iszkaiak számára fontos volt ezen pontok begyjtése, hiszen így eldőlt, ötödiknél rosszabb helyen nem végezhet a csapat, de még a negyedik helyre is odaérhet, ha nyer otthon a Csákberény ellen és a Gyúró legfeljebb egy pontot szerez a Magyaralmás ellen.

2023. 05. 26. péntek 17:30
Iszkaszentgyörgy – Baracska 3-0

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 24. forduló

A vajtaiak több lehetőséget is elpuskáztak az első félidőben, amit a dégi csapat egy szerencsés góllal megbüntetett. A folytatásban is a dégiek akarata érvényesült, a nagy dégi fieszta közepette az egyik helyi játékos egy gól után megkérte párja kezét is. A mez levételéért és a pálya elhagyásáért a játékvezető sárga lapot mutatott fel. A dégiek számára fontos volt ez a siker, hiszen a mostani tizedik helyükről akár a nyolcadik helyre is előreléphetnek, ha a szezonzárón nyerni tudnak Cecén.

2023. 05. 25. csütörtök 18:00
Dég – Vajta 5-1 (1-0)

Nyitókép: Dégi SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?