Vandálok garázdálkodtak Előszálláson: a pályákat és a csapokat is megrongálták

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A vármegye kettes klubot komoly kár érte.

Június közepén gyepregenerációs karbantartást végeztek az előszállási focipályán. Az egyesület a TAO programban elnyert keretből tudta ezt elvégezni.

A klub a közösségi oldalán felhívta a figyelmet, hogy a kiváló minőségű gyep állagának megőrzéséhez nélkülözhetetlen volt ez a karbantartás. Jelezték, hogy visszavonásig, körülbelül egy hónapig tilos a pályát használni.

Az Előszállás SE közösségi oldalára felkerült egy fotó is. Egy piros-fehér szalagon állt egy tájékoztató arról, hogy a pályát átmenetileg tilos használni. ugyanakkor a műfüves kispályát továbbra is igénybe lehetett venni.

Tegnap látott napvilágot, hogy a tiltás ellenére a nagypályát használták, a körbe szalagozás ellenére. Ezen felül számos rongálás is történt.

A műfüves kispálya bejárati ajtaját megrongálták, a pályán szemeteltek. Kár keletkezett a büfénél lévő padokban és a kinti csapban. Ezen felül ellopták az utánpótlás játékosok táskáját.

Az Előszállás SE úgy döntött, a kinti csapot elzárja. A sportpálya Bem utca felőli bejáratát bezárták.

Az ingyen wifi hatására sokan jelentek meg a sportpálya környékén. Ennek okán az a döntés született, hogy kikapcsolják a wifit.

Az előszállási klub kér mindenkit, hogy megfelelően viselkedjen a sportpályán. Amennyiben nem történik változás, akkor a sportpálya teljes területét le fogják zárni.

Egy hozzászóló felvetette, hogy biztonsági kamerákat kellene felszerelni. Ennek beszerzése folyamatban van, ez azonban plusz költség a csapat számára, amellyel nem számoltak a klubnál.

Nyitókép: Előszállás SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?