Eldőlt, melyik osztályban fog indulni a felcsúti csapat

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kiderült, hogy hol mérettetheti meg magát a Puskás Akadémia III. együttese.

Június 27-én a Fejér Vármegyei Labdarúgó Szövetség igazgatója, Schneider Béla nyilatkozott a FEOL számára. Kijelentő módban fogalmazott, nem feltételes módban. A következőket állította:

“A két, megyei II-es bajnok is egy osztállyal feljebb nevez, a Mezőfalva és a Puskás III is a megyei első ligában indul a folytatásban.”

Ez tehát nem egy spekuláció volt, hanem tényként tálalta Schneider Béla azt, hogy a Mezőfalva és a Puskás Akadémia III. is a vármegyei első osztályban fog szerepelni.

A felcsúti klub vezetősége beadta a felnőtt csapat nevezését a következő szezonra. A csapat játékosai és a stábtagok egyaránt a vármegyei első osztályban szerették volna magukat megmérettetni.

Érthető, hogy új kihívásra vágytak a felcsútiak, hiszen a számukra tét nélküli utolsó két mérkőzést leszámítva 18 mérkőzésen maradtak veretlenek. A Puskás Akadémia III. rúgta a bajnokságban a legtöbb gólt, számszerint 94-et, és a bajnok kapta a legkevesebb gólt is.

A felcsútiak közösségi oldalukon azonban úgy fogalmaztak, hogy “a döntéshozók úgy ítélték meg, hogy a következő szezonban is a megyei foci második vonalában van a helye együttesünknek” – tehát a vármegye kettes Észak csoportban címvédőként szerepelhet a Puskás Akadémia III.

Nyitókép: Puskás Akadémia III.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?