Ujvári bravúrjával mentett pontot a Martonvásár

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Magyar Balázs duplázott, mégis a Lajoskomárom állt közelebb a győzelemhez.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Gyásszünettel indult a találkozó, a nemrég elhunyt Provoda József emlékére.

A csapatok aztán a kezdősípszó után gyorsan egymásnak estek, de csak kisebb helyzetekig, és gyanús 16-oson belüli szabálytalanságokig jutottak. A 26. percben viszont már több mint gyanús volt a játékvezetőnek, hogy egy lajoskomáromi védő elhúzta a büntetőterületen belül Kádár lábát, meg is ítélte a jogos 11-est, amit Magyar Balázs a balra vetődő Molnár Bence mellett a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0.

Sokáig nem ünnepelhettek a hazaiak, mert mindössze egy perccel később a túloldalon Fodor Márton lövése a hiába nyújtózkodó Ujvári Péter mellett a jobb oldali kapufáról középre pattant és az érkező Paluska Krisztiánnak csak az üres kapuba kellett kotornia a labdát, 1-1.

A folytatásban sem szórakoztatták a nézőket az együttesek, és ez a szünet után sem változott. Az újabb hazai gól sem egy szemet gyönyörködtető akció után született, igaz a sorfalról lepattanó lövés után Magyar Balázs léc alá küldött rakétája után volt miért elégedetten tapsolnia a martoniaknak, 2-1.

Ám erre is érkezett lajoskomáromi válasz, igaz most hét percet kellett rá várni. Az alapvonalról keresztbe lőtt labdára Kövecses Imre érkezett a hosszún, akinek másfél méterről nem volt nehéz dolga, 2-2.

Pár perccel később aztán csak Vágner Viktoron, és leginkább Ujvárin múlt, hogy nem lett mind a három pont a vendégeké, a hazaiak kapusa elképesztő bravúrral védte előbbi hatméteres ollózását. Maradt a döntetlen, és a két pont különbség a tabellán a két csapat között.”

Martonvásár - Lajoskomárom

kép 1 / 12

Martonvásár – Lajoskomárom 2-2 (1-1)
Martonvásár, vezette: Stumpf Tamás

Martonvásár: Ujvári – Vörös, Szilágyi, Buzora (Halenár 85.), Hernádi, Magyar B. (Gutyina 88.), Kővri, Kádár, Cservenka, Juász (Saidi 74.), Cziklin. Vezetőedző: Patkós Csaba
Lajoskomárom: Molnár B. – Hushegyi, Hanák, Kövecses (Szalkai 76.), Vida, Fodor (Vágner 61.), Vései, Paluska, Falvai, Czéhmeiszter (Szakáts 64.), Borbás.

Gól: Magyar (26., 61.) illetve: Paluska (27.), Kövecses (69.)

Forrás: Martonvásár Sport Klub Facebook
Tudósítás: Szupkai Gábor
Fotók: Gutyina Attila

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?