Tovább üldözi a Csabdit a Tordas II csapata!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fej-fej mellett harcol a tabella élén Csabdi és Tordas Megye III-as csapata az Észak csoportban. Herczku István együttese Etyeken sem talált legyőzőre.

A szezon kezdete óta kirobbanó formában lévő Tordas II. a Vértesacsa elleni meglepő döntetlent leszámítva minden alkalommal győztesen hagyta el a pályát. Vidáék az Etyek ellen is a három pont bezsebelésének reményével futottak ki a gyepre.

A mérkőzésnek Márkus adta meg az alaphangot, aki már a 7. percben bevette az Etyek kapuját. A korai gól ellenére újabb találat a félidő során már nem született, 0-1 volt az állás a szünetben. A második félidőben két perc alatt eldöntötte az összecsapás végkimenetelét a Tordas II. A 64. percben Kóti, egy perccel később Sinka mattolta a hazaiak védelmét, így már hárommal vezettek a vendégek. A hajrában az eredmény nem változott, magabiztosan nyert a Tordas!

A Tordas II. hármat számolt az Etyekre - fotó: Tordas Sportegyesület
A Tordas II. hármat számolt az Etyekre – fotó: Tordas Sportegyesület

Az éllovas Csabdi egyetlen góllal, de legyőzte az Alcsútdobozt, így megőrizte egypontos előnyét a Tordas II. alakulatával szemben. A Zichyújfalu botlott, a Dinnyés Szabadnapos volt, így már öt pont a Tordas II. előnye üldözőivel szemben. Egyelőre úgy tűnik, a Csabdi és a Tordas II. kiemelkedik a Megye III-as Észak csoportból, igaz, messze még a vége…

Etyek – Tordas II. 0-3 (0-1)
Etyek, vezette: Kerkuska Miklós

Etyek: Csanálos – Rujp, Heiszer, Rácz, Holló, Bakk, Fábián, Ráczkevy-Eötvös, Tátraszéplaki (Árvai 68.), Bali, Banszki.
Tordas II.: Csizmadia – Jakab, Varga, Sztéhlik, Vida, Sinka, Szalay (Vaszilkó 70.), Márkus (Sponga 83.), Kóti, Horváth T., Molnár Cs. (Orosz G. 77.). Vezetőedző: Herczku István

Gól: Márkus (7.), Kóti (64.), Sinka (65.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?