Több mint 500-an szurkoltak a Videoton Baráti Kör Megye III-as meccsén – VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye III

Ennél hangulatosabb megye III-as meccset nem hogy Fejér megyében, de alighanem az országban sem rendeztek a hétvégén.

Az RBD Ultras továbbra is bojkottálja az NB I-es bajnokaspiráns, a Mol Vidi FC mérkőzéseit, miután nem értenek egyet a névváltoztatással. A szurkolói csoport úgy döntött, a múlt vasárnap 18:00-kor kezdődő Diósgyőr-Mol Vidi FC mérkőzés helyett a 15:00-kor startoló Videoton Baráti Kör – Csákberény összecsapásra látogat ki a székesfehérvári Mezővári József Sportpályára.

Körülbelül 500-600 szurkoló előtt kezdődött meg tehát a Megye III-as Közép csoport bajnokija, melyen nem volt hiány az izgalmakból. Az első félidő végén Juhász Gábor góljával megszerezték a vezetést a piros-kékek, a szünetben így 1-0 volt az állás. A második játékrész közepén Vas Tibor öngóljával egálra jött fel a Csákvár, de öt perccel később Juhász Gábor második góljával ismét a fehérváriaknál volt az előny. Az utolsó percig kiélezett volt a találkozó, de sikerült megőriznie a Videoton Baráti Kör csapatának az előnyt.

Videoton Baráti Kör – Csákberény 2-1 (1-0)
Székesfehérvár, Mezővári József Sportpálya. Vezette: Szűcs Zoltán

Videoton Baráti Kör: Szabó N. (Molnár M.) – Juhász G. (Sasvári), Barna, Juhász L. (Csákány), Tornyai (Nagy V.), Hajas, Szabó G., Nagy K., Balogh Á., Harangozó (Jankovics), Vas.
Csákberény: Huszár – Fekete (Simon), Németh P. (Biró Balázs), Kutassy, Tombor, Kuti, Bakonyi, Erdei (Juhász Gy.), Belecz, Saller-Molnár, Bíró Bálint(Keszeg)

Gól: Juhász G. (40., 64.) illetve: Vas (59., öngól)

A találkozóról az RBD Ultras Facebook oldala a következő videót jelentette meg:

Videó a vasárnapi meccsről.

Videó a vasárnapi meccsről.

Posted by RBD Ultras on Monday, 1 October 2018

Forrás: RBD Ultras Facebook

Vélemény, hozzászólás?