Legyőzte az Iváncsa a Tököli irányította Paks II. csapatát!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kezdenek magukra találni Bükiék, és már a felsőházban tanyáznak győzelmükkel.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“Az NB I-es csapat keretéhez tartozó több játékossal (Lenzsér Bence például közel 100 alkalommal szerepelt már az élvonalban) felálló Paks II ellen kezdőcsapatunk a következő volt: Dániel – Fekecs, Madarász, Aradi, Kertai – Pribék, Büki (Huszty, 64.), Cseszneki, Szauter (Varga B., 73.), Szántó – Balogh L (Bognár, 78.). (Nem lépett pályára: Illés, Kovács D., Bartha).

Jól kezdtük a találkozót, melynek eredményeképpen a 26. percben a vezetés is összejött: Büki szedett össze egy lecsorgó labdát, jó ütemben eltolta azt védője mellett, majd a kapuba helyezett, 0-1. Nem sokkal később érkezett az igazi hidegzuhany a hazaiakra nézve: Cseszneki kapott jobbról egy beívelést Bükitől, szépen fordult le a védőjéről, majd nagyjából 11 méterről a hosszúba helyezett, 0-2. Az első félidő forgatókönyvéhez tartozik még egy komoly Balogh lehetőség, csatárunk fejese azonban nagy helyzetben elhalt a kapus kezei között.

A fordulást követően változtatott a Paks, nyomást is gyakorolt csapatunkra, azonban Balogh révén akár meglőhettük volna harmadik gólunkat is. Mivel azonban csatárunk emelése Borsos kapus kezeiben landolt, következhetett a Paks. A korábbi NB I-es gólkirály, Tököli Attila által irányított együttes a hajrára tizenegyeshez jutott Bognár Bence szabálytalansága után, a büntetőt azonban Dániel megfogta – Kulcsfontosságú védés volt! Az utolsó percekben a játékvezető les miatt még érvénytelenített egy paksi találatot, így végül a Tököli-csapatnak még a szépítés sem jött össze!

Nem volt ez egy könnyű mérkőzés, ám annál édesebb ilyenkor a siker! Gratulálunk a csapatnak, Hajrá Iváncsa!”

Paksi FC II. – Iváncsa KSE 0-2 (0-2)
Paks, vezette: Kiss Anikó Tünde

Paksi FC II.: Borsos – Bognár (Györgye), Horváth P., Kovács E., Kővári, Horváth B. (Nikházi), Kiliti, Lenzsér, Adamcsek, Nagy Á., Süvöltös (Molnár D.). Vezetőedző: Tököli Attila
Iváncsa KSE: Dániel – Balogh L. (Bognár), Kertai, Szántó, Szauter (Varga B.), Fekecs, Aradi, Cseszneki, Pribék, Madarász, Büki (Huszty).

Gól: Büki (26.), Cseszneki (39.)

Forrás, fotó: Iváncsa KSE, Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?