Szuperrangadót játszott Cecén a Mezőszilas!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fejér Megye III. osztályának Déli csoportjában a listavezető Mezőszilas látogatott a harmadik helyezett Cece otthonába. A felek rendkívül színvonalas meccset produkáltak.

A Cece tudósítója így fogalmazott:
“Igazi rangadóvá lépett elő ez a mérkőzés, mert a 3. és az 1. helyezett csapott össze. Neki is esett egymásnak a két csapat, és az 1. félidei játék jobban tetszett, izgalmasabb volt, mint egy NB I-es TV-s mérkőzés. Helyzetek, kapus bravúrok és kemény ütközések jellemezték a ezt a félidőt mindkét oldalon. Aztán azért a nagy meleg a fokozatos fáradság kiütközött a csapatokon, így a színvonal is alább hagyott, de az utolsó pillanatig izgalmas, remek meccset láthattak a nézők. Gratulálunk a csapatoknak.”

Cece – Mezőszilas 0-0
Vezette: Nagy Károly

Cece: Bögyös R. – Kristóf, Lakatos, Bognár Zs., Sebestyén, Bognár T. (Bögyös P. 46.), Szabó A., Kovács Z. (Kopácsi), Csizmadia, Bögyös Á., Tóth I.
Mezőszilas: Papp Cs. – Pajor, Csendes (Nagy Z. 46.), Kiss Gy., Szilágyi (Virág 58.), Sülyi, Paulovics, Horváth R. (Bajor 58.), Ferencz, Porvázsnyik (Szepesi 75.), Kovács Z. (Kopácsi 75.).

Kiállítva: Szabó A. (78.) illetve Kiss Gy. (78.)

A Cece öregfiúk meccse így zajlott:
“Öregfiúk csapatunk egy jó erőkből álló Lepsényt győzött le 3:2 arányban. Nálunk Wiszberger István védte ki a lehetetlent is. Góllövők: Csányi Kálmán, Killer Imre és Évinger István, aki az év gólját fejelte gyönyörű akció végén. Gratulálunk a csapatnak.”

A Cece U16-os csapata is pályára lépett:
“Serdülő csapatunk 7:1-re kikapott Kislángtól – itt a helyzet kihasználásokkal volt a legnagyobb baj – de az az ellenfél jobb csapat, megérdemelten győzött.”

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM