Szarvas góljával nyert a Vál Csurgón

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A csurgóiak edzője a legfiatalabb 11-et küldte csatába a Vál ellen, mely nem vezetett eredményre.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“Az elmúlt hetekben rátaláltunk a játékunkra. Mivel a bentmaradást és a 30 pontot is elértük, készülhetünk a következő szezonra, semmi nem indokolta a változtatást a korábbiakhoz képest, ennek megfelelően az aktuális kerethez képest a legfiatalabb 11 kezdett.

A hirtelen nyárhoz csapatunk láthatóan jobban alkalmazkodott, így az első 30 perc a miénk volt, utána azonban a csikócsapatot is megütötte a meleg, és ki nem kényszerített hibáinkból ellenfelünk többször is lövésig jutott, a portás azonban védte a portát.

A második félidőben aztán előjött a gyenge ráhangolódás, és ellenfelünk vezetést is szerzett – jogosan, érett ez a gól.
Az utolsó 20 percben próbáltunk rátenni még egy lapáttal, de nem volt honnan energiát meríteni. Jól mutatta egész szezonunkat a mai nap: fizikálisan nem tudtuk megvalósítani ami a fejekben és a lábakban egyébként benne volt.

Ellenfelünk (a második helyezett) nem volt jobb, de amikor kellett, akkor nagyon tudta, mit kell csinálni, megérdemelten győzött. A szezonban ez a 10. olyan vereségünk, ami egy kis szerencsével ellentétesen is alakulhatott volna, és egy kicsit magunkat is okolhatjuk, hogy nem sikerült.”

Fehérvárcsurgó – Vál 0-1 (0-0)
Fehérvárcsurgó, vezette: Almádi Sándor

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Veres, Kardos, Keller (Guti 72.), Baksa, Herczeg, Dreska, Huszár (Bernáth 65.), Guti (Varga L. 64.), Andocsi.
Vál: Marton – Pintér, Székely, Szoboszlai, Zágoni, Jakab, Horváth Zs. (Burián 87.), Bajor, Magyar, Szarvas (Mayer 77.), Hőlaki (Nádpor 46.)

Gól: Szarva P. (64.)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?