10 gól született a Mór és a Csór derbijén!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Négygólos előnyt 20 perc alatt elszórakozott a Csór.

A Csór tudósítója így írt:

“A megyei II. osztályú bajnokság 29. fordulójában Mórra látogattunk a város második csapatához. Ebben az összeállításban kezdtünk:

Kalapács Ádám – Balázsik (Vári 66.p), Potornai, Pécsi, Kásler – Mázsa (Kovács 46.p), Zs. Nagy, Kalapács Roland, Tolnai – Kaufmann (Katona 79.p), Budai

Előre bocsátom, hogy nagyon nehezemre fog esni higgadtan, objektíven tudósítani a mérkőzésről. Előre is elnézést kérek mindenkitől, ha netán nyers leszek.

A 10. percben Budai révén szereztük meg a vezetést. A 12. percben Tolnai remek beadását Kaufmann pörgette a hazai kapuba. 0-2. A 17. percben szépítettek a hazaiak. A 27. percben Potornai labdáját Kaufmann remek érzékkel emelte a kapuba. 1-3. A 40. percben Kalapács bődületes kapufát lőtt. Két percre rá Budai ziccert hibázott. A félidőben arról beszélgettünk a szurkolókkal, hogy rég láttuk ennyire magabiztosnak a csapatunkat idegenben.

A második félidőben sokáig csak mezőnyjáték folyt, aztán az 54. percben Kaufmann helyzetét még védte a kapus, majd a kipattanót Zs. Nagy lőtte kapásból a hálóba. 1-4. 10 perccel később Budai lövését szintén a kapus védte, majd a kipattanót a változatosság kedvéért Kaufmann lőtte a kapuba. 1-5. Ekkor jó pár hazai szurkoló elhagyta a nézőteret. A 68. percben a semmiből szépítettek a móriak. A 79. percben Potornait rántották le a 16-oson belül. A büntetőt Kaufmann a lécre lőtte. És ekkor még senki sem sejtette, hogy mi vár ránk…

A 82. percben egy szélről jövő beadást Tolnai egy szerencsétlen mozdulattal a saját kapunkba lőtte. Hogy ekkor, vagy már Kaufmann kihagyott 11-esénél megtört valami, azt nem tudom. De másodpercről másodpercre lettek bátrabbak a hazaiak, mi pedig ugyanebben az ütemben estünk össze, mint az emberi kezek nélkül hagyott marionett bábú. A cserejátékos nélkül játszó hazaiak az utolsó 15 percet sántikálva küzdő csatárukkal úgy szétszedtek bennünket 10 perc alatt, mintha nálunk csak bokában összebilincselt lábú játékosok lettek volna.

A 86. percben már csak egy volt a különbség. Középen megbolondítottak bennünket, csak kerestük a labdát. Szinte mindenki csak rossz döntést hozott. A 89. percben már egyenlített is a Mór, de szerencsére még les miatt a játékvezető adott egy esélyt. Aztán ahelyett, hogy Nagyvelegre rugdostuk volna át a labdát, megint teret adtunk, s Ács Krisztián a 92. percben egyenlített. 5-5. Ha még 3 percig tart a meccs, akkor ki is kapunk.

Amit 80 percen keresztül felépítettünk, azt 10 perc alatt kiengedtük a kezünkből. És ez azért dühítő, mert a Mór ebben a meccsben csak statiszta volt. Nekünk voltak ziccereink, mi irányítottuk a játékot. Öröm volt nézni a csapatot. Amikor Kaufmann ballagott le a pályáról a 80. percben, akkor azon gondolkodtam, hogy egy ilyen csapatból szabad-e bárkit kiemelnem. Hiszen nagyon egyben voltunk. 5-6 gólos győzelem helyett a vége döntetlen. Biztos minden játékos azt gondolja, amit én. Kell még pár nap, míg meg tudjuk emészteni. Tanulni kell ebből is és egyre jobbak és jobbak lesztek!”

Móri SE II. – Csór Truck-Trailer 5-5 (1-3)
Mór, vezette: Cérna János

Móri SE II.: Nagy M. – Horváth P., Szántó, Schábel, Dreska, Czövek, Koller, Ruprecht, Elek, Nyevrikel, Ács.
Csór Truck-Trailer: Kalapács Á. – Balázsik (Vári 66.), Kalapács R., Mázsa (Kovács P. Zs. 46.), Pécsi, Budai, Potronai, Kásler, Tolnai, Zs. Nag, Kaufmann (Katona 79.)

Gól: Szántó (15.), Ács K. (70., 85., 91.), Dreska (80.) illetve: Budai (9.), Kaufmann (11., 25., 65.), Zs. Nagy (53.)

Forrás: A csóri labdarúgás története

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?