Szár: Az ifik teremtornáján is a hazaiak nyertek!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton U19-es korosztályú tornának adott otthont a szári sportcsarnok. Az izgalmas mérkőzéseket hozó kupát a felnőttekhez hasonlóan az ifik is otthon tartották.

A kupáról Kovács Balázs így tudósított:
“Az U19-es kupára 9 csapat adta be nevezését, így a torna előtt a szervezők a csapatok vezetői jelenlétében kisorsolták a két 4 fős csoportot, mely a következőképpen alakult:

„A” csoportban a Mány, Pátka, Felcsút, illetve Vértessomló csapatai szerepeltek, míg a „B” csoportban a házigazda Szár, Csákvár, Bicske és Ikarus csapatai vívták küzdelmeiket. A tornára ellátogató hozzátartozók illetve szurkolók rengeteg színvonalas mérkőzést láthattak, néhol paprikás hangulattal, de a legtöbb esetben nagyszerű összjátékokkal fűszerezett összecsapásokat tekinthettek meg.

Az „A” jelű négyest a Vértessomló és a Felcsút csapata dominálta, előbbi a jobb gólkülönbségének köszönhetően jutott tovább első helyen, így Felcsút jutott másodikként az elődöntőbe. A „B” csoportban a házigazda szári csapat jutott tovább elsőként, míg a 2. helyre mindhárom csapat esélyes volt az utolsó mérkőzésig, de végül Csákvár csapata jutott a száriakkal együtt az elődöntőbe.

A kieséses szakasz mérkőzései egytől-egyig kiegyensúlyozott összecsapásokat hoztak, csak momentumok döntöttek a továbbjutó csapat személyéről. Az első elődöntőt Vértessomló csapata nyerte 1-0-ra Csákvárral szemben, míg a másik elődöntőn a tavalyi döntő visszavágója került megrendezésre, a szári csapat 1-0-ra tudta legyőzni a felcsúti fiúkat.

A bronzmérkőzésen a Csákvár-Felcsút mérkőzés a rájátszás harmadik 1-0-s eredményét hozta, a csákvári csapat javára. A döntő azonban már nem 1-0 lett, a házigazda szári csapat 4-2-re legyőzte Vértessomló csapatát, így címvédésre került sor a 2017-es Ifjúsági teremlabdarúgó tornán!

szarifi170126A Szár ifi csapata nyerte az U19-es kupát

Az eredményhirdetésnél két különdíjas is megnevezésre került a csapatok vezetői által, a legjobb játékos Lázár Márk lett Csákvárról, míg a legjobb kapus szoros versenyben Újszászi Bence lett Vértessomlóról.”

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM