Sorsoltak a Fejér Vármegyei Kupában: Csúcsrangadót játszik a Főnix, nem akármilyen ellenfelet kapott a Baracs

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A favoritnak számító fehérváriaknak fel kell kötniük a gatyájukat, csakúgy, mint a tavalyi kupadöntős baracsiaknak.

Április 10-én folytatódnak a Fejér Vármegyei Kupa küzdelmei a negyedik fordulóval. A negyeddöntő, azaz az ötödik forduló mérkőzéseire április 24-én kerül sor a tervek szerint. Az ágrajz egyébként a döntőig elkészült.

A 4. fordulóban a Sárbogárd és a Tordas csap össze egymással. E mellett a Főnix és a Mór párbajozik, valamint a Beloiannisz és az Ercsi csapata csap össze.

Az ötödik fordulóban a felső ágon már biztosan ott van a Bakonycsernye, amely a Sárbogárd és a Tordas győztesével mérkőzik meg. A felső ág másik meccse a Pátka és a Baracs csörtéje lesz. A tavalyi kupadöntős tehát papíron hasonló erősségű csapattal játszhat az elődöntőbe jutásért.

Az alsó ágon a Főnix-Mór párharc győztese fog találkozni a Bodajk csapatával a negyeddöntőben. Az alsó ágon a Beloiannisz-Sárosd ütközet nyertese a Sárosddal fog megmérkőzni a legjobb nyolc között.

Az elődöntők május 8-ára vannak kiírva. A felső ágon Bakonycsernye vagy a Sárbogárd/Tordas meccs nyertese fog játszani a Pátka vagy a Baracs együttesével. Az alsó ágon vélhetően a Főnix vagy a Mór kiejti majd a Bodajk együttesét, és az elődöntőben a Beloiannisz/Ercsi vagy a Sárosd csapata vár majd rá.

A papírforma Sárbogárd – Főnix döntőt sejtet, amelyet május 22-én rendeznek majd. Persze tudjuk jól, a kupában szoktak történni meglepetések. Tavaly például a vármegye kettes Baracs és a Lajoskomárom jutott el a fináléig.

Kérdés, hogy mennyire fogják komolyan venni az együttesek a kupát. Vélhetően a játékosokat azért motiválni fogja, hogy a finálét a tavalyi évhez hasonlóan a Fehérvár FC centerpályáján, a Sóstói Stadionban fogják megrendezni.

A legutóbbi Fejér Vármegyei Kupa döntő rendkívül hangulatosra sikeredett. Bár a Lajoskomárom magabiztosan nyert, alighanem a baracsiak számára is emlékezetes marad a mérkőzés. A lajoskomáromiak azonban biztosan nem fogják tudni megvédeni címüket, hiszen a Főnix korán búcsúztatta őket a kupából.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?