A Lajoskomárom nyerte a Fejér Vármegyei Kupát!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Látványos gólokkal múlta felül a lajoskomáromi csapat a Baracs együttesét.

Csordultig metelt nézőkkel a MOL Aréna Sóstó Csíkvári út felőli oldala ezen a borongós májusi napon. Remek hangulatban kezdhették meg tehát a csapatok a Fejér Vármegyei Kupa döntőjét.

A találkozó elején a Lajoskomárom a kezébe vette az irányítást. Bő fertályórát követően a lajoskomáromi Vinícius Junior, Victor Michel bolondította meg a baracsi védőket a baloldalon. Cselsorozatát követeőn mértani pontossággal adott középre, az érkező Pákozdi Tamás pedig a kapu bal oldalába bólintott.

A szünetig akadt még néhány lehetőség a csapatok előtt a gólszerzésre, de ezekkel nem tudtak élni, így egygólos lajoskomáromi előnnyel fordultak az együttesek.

A folytatásban is a vármegye egyes csapat volt a domináns, sokkal többet birtokolta a labdát. Ugyanakkor hátul néha kihagyott a Lajoskomárom védelme, és két lehetőség is adódott a Baracs előtt. Az egyik alkalommal Orosz Márkó adott el egy labdát a tizenhatoson, ám a ziccert elpuskázta a baracsi támadó.

A 79. percben a nem sokkal korábban csereként pályára lépő Rózsás Dániel viharzott el a jobb szélen, majd bombagólt lőtt a jobb felső sarokba. Ezzel el is dőlt a kupa sorsa.

A véghajrában már nem született gól, így 2-0-ra nyert a Lajoskomárom.

Lajoskomárom
A Lajoskomárom csapata ünnepelhetett | Fotó: FociDrukker.com

Baracs – Lajoskomárom 0-2 (0-1)
Gól: Pákozdi Tamás (17.), Rózsás Dániel (79.)
 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?