Sörrel locsolták le a játékvezetőt Dégen, kiderült, milyen büntetés jár ezért

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Itt vannak a megdöbbentő ügy részletei.

A Megye III-as Dél csoport igen kiélezett, és a tavasszal bizony bőven akadtak meglepetések. Sokszor az előzetesen esélytelenebbnek tűnő csapatok raboltak pontokat az élmezőny tagjaitól.

Valami hasonló történt a hétvégén is Dégen. A 20. fordulóban a helyi csapat a Sárszentágotát fogadta. Mindkét együttes jó formában várta az összecsapást, ám a hazai pálya előnye és a Dég neve mellett szereplő több pont mégiscsak a dégiek sikerét sejtette.

A Dég korán meg is szerezte a vezetést, ám az ágotaiak gyorsan megfordították a meccset. A 24. percben már 3-1-re vezettek a vendégek. A dégiek szépítettek, de végül a szünet előtt visszaállt a csapatok közötti kétgólos különbség.

A második játékrész derekán ugyan felzárkózott egy gólra a Dég, ám a hajrában már nem tudta bevinni az egy pontot jelentő újabb gólt. A Sárszentágota 4-3-ra megnyerte a mérkőzést.

A Dég csapatának egyik vezetőségi tagja a mérkőzést követően levonulás közben a meccs játékvezetőjét sörrel lelocsolta. Őt 2024. április 18-ig, azaz egy teljes évre minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől eltiltották.

A Dég továbbá a soron következő két hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelnek ki. Ennek költségét a dégi csapatnak kell állnia.

A következő dégi hazai mérkőzés pikantériája, hogy a helyi csapat azt a Vajtát fogadja, ahonnan két játékost is megszerzett a nyáron. Kovács Nándor és Csányi Kálmán is vajtai színekben rúgta még a bőrt az előző idényben. Előtte azonban a Dégre még két idegenbeli rangadó vár: előbb Ráckeresztúrra majd Alapra utazik a csapat.

Nyitókép: Dégi SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?