Keményen megbüntették a Kápolnásnyéket a szurkolók miatt

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ezért kell bűnhődnie az NB III-ra hajtó megye egyes csapatnak.

A Kápolnásnyék és a Sárbogárd izgalmas, gólokban és fordulatokban gazdag mérkőzést játszott egymással vasárnap. A bogárdiak korán megszerezték a vezetést, ám a nyékiek a félidő derekán büntetőből egyenlítettek.

A Kápolnásnyék azonban pár perccel később emberhátrányba került egy kiállítást követően. Ez sem törte azonban meg a hazai csapatot, amely 10 emberrel megszerezte a vezetést a szünet előtt.

A második játékrészben is három gól született, kettőt a vendégek, egyet a hazaiak szereztek. A csapatok így megosztoztak a pontokon.

A pályán kívül elhangzottak miatt megbüntették a Kápolnásnyék SE csapatát. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának friss közleményéből kiderül, a hazai nézők megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidták a játékvezetői triót.

A Fegyelmi Bizottság súlyos döntést hozott. A Kápolnásnyék SE együttesét 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Ezen felül szövetségi ellenőrt rendelnek ki a nyékiek soron következő hazai mérkőzésére.

A Kápolnásnyék jelenleg az ötödik helyet foglalja el a tabellán, de akár a második helyre is odaérhet. Ezen a hétvégén a nyékiek szabadnaposak lesznek, majd jövő héten Ercsibe látogatnak. A KVSE ezt követően viszont az utolsó öt bajnokiját kivétel nélkül hazai pályán vívja meg, ám találkozik még a Gárdony és a Főnix csapatával is többek között.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?