SOKKOLÓ! Szétesik a Pátka? Irány a Megye II?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Takács Viktor elhagyja a Pátka csapatát, vele együtt több játékos is távozik a klubtól. A piros-feketék úgy tűnik, hiába harcolták ki a bennmaradást, mégis a Megye II-ben indulnak…

Korábban már írtunk arról, hogy a Pátka hiába harcolta ki a bennmaradást a pályán, már a szezon vége előtt borítékolható volt, hogy több játékos is elhagyja a szezon végén az együttest.

A játékosokat a bajnokság során több csapat is igen meggyőző ajánlatokkal bombázta, és közülük többen nem is mondtak nemet a megkeresésekre. A Pátka kiesése esetén is vélhetően lettek volna olyanok, akik továbbra is a Megye I-ben képzelték volna el pályafutásukat.

Ehhez képest igazán meglepő fordulat történt. A Megye I-be való feljutással az elmúlt évben többször kacérkodó Bodajk SE úgy látta, hogy néhány jó képességű játékos leigazolása nem lesz elég idén nyáron ahhoz, hogy valóban ne középcsapatként vergődjön a korábban NB II-ben szereplő gárda, hanem ennél komolyabb, radikálisabb lépésekre van szükség a felemelkedéshez. Ennek érdekében tárgyalásokat kezdeményeztek a Pátka sikerkovácsaként számon tartott játékos-edzővel, Takács Viktorral, aki a bodajkiak megkeresésére igent mondott. Ezt maga Takács Viktor erősítette meg megkeresésünkre.

Ilyen csapatkép többé már nem készül Pátkán - Takács Viktor elhagyja a csapatot - fotó: Pátkai Sportkör
Ilyen csapatkép többé már nem készül Pátkán – Takács Viktor elhagyja a csapatot – fotó: Pátkai Sportkör

A játékos-edzővel vélhetően Bodajkon is hasonló szerepkörben számolnak, bár kérdéses, mennyi játékpercet tud majd a pályán tölteni a gólérzékeny támadó, aki tavasszal úgy tűnt, még nem nyerte vissza sérülése után 100%-os egészségi állapotát. Nem lenne meglepő, ha Takács Viktorral tartanának további pátkai játékosok is Bodajkra.

A hírek szerint a Pátka hiába rendelkezik Megye I-es licensszel, a klub anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a távozókat olyan minőségi játékosokkal pótolja, hogy el tudjon indulni a legfelsőbb Fejér megyei osztályban, így a pátkaiak visszalépnek, és a Megye II-ben szerepelnek a 2017/2018-as őszi szezon kezdetétől.

Minden további, az üggyel kapcsolatos fejleményről – és persze más csapatokkal kapcsolatos átigazolási hírről – első kézből számolunk be a FociDrukker.com facebook oldalán.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM