Sokkoló hír! Kizártak egy Megye II-es felnőtt csapatot!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fejér Megye II. osztályában újabb csapat esett áldozatául az egyre inkább elharapózó létszámproblémáknak. A Dél csoportban nem lesz kieső…

Miután a Nagylók U19-es csapata nem utazott el az Enying elleni mérkőzésre 2017. május 27-én, eljárás indult a Nagylók ellen. A szóban forgó mérkőzést 3-0-ás gólkülönbséggel az Enying győzelmének könyvelték el, ám itt még nem ért véget a szankciók sora. A Nagylók ificsapatána ugyanis a bajnokság során negyedik alkalommal nem állt ki bajnoki mérkőzésen.

A Versenybizottság a szabályoknak megfelelően nem csak a Nagylók U19-es csapatát, hanem a Nagylók felnőtt együttest is kénytelen volt kizárni a bajnokságból. A kizárt csapatok eddigi eredményeit törölték, amely kihatással van a többi csapat pontjaira és gólkülönbségére is. A tabella alaposan átrendeződött, a játékosokat azonban nem sújtja az ítélet, a góllövőktől nem veszik el góljaikat, amelyeket a Nagylók ellen szereztek.

Fejér Megye II. osztályának Dél csoportjából tehát nem lesz kieső. Télen visszalépett a Besnyő, most pedig a Nagylókot zárták ki, így a Rácalmás megmenekül, és maradhat a megye kettőben.

Nagylókon a többi utánpótlás csapatnál is súlyos játékoshiány ütötte fel a fejét. A Nagylók U11-es csapatát is kizárták az OTP Bozsik-Programból Bajban a Nagylók U13 is, hiszen 7 fővel jelent meg az utánpótlás csapat Sárbogárdon 2017. április 30-án, amiért írásbeli megrovásban részesült a gárda.

A Nagyvenyim hasonló gondokkal küzd, amely 2017. május 28-án a Vajta ellen a bajnokság során első alkalommal nem állt ki, ezért fegyelmi eljárás indult a nagyvenyimiek ellen.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?