Hétgólos meccset játszott a Fehérvárcsurgó és a Vál!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gólzápornak lehettek tanúi az Iszkaszentgyörgyre kilátogató nézők, ahol a Csurgó a Vált fogadta. A kezdeti gólcsendet egy 11-es törte meg, aztán kinyíltak a gólcsapok.

A Fehérvárcsurgó edzője így fogalmazott:
“Rekkenő meleg nyárias időben játszottuk az utolsó “hazai” bajnoki mérkőzésünket. A múlt heti mérkőzésünkből kiindulva a csapattól nyugodt, higgadt játékot kértem. Ebből nem sokat tudtunk megvalósítani hiszen az első félórában kapkodó és pontatlan volt a játékunk. Szerencsére az ellenfelünk sem játszott jobban ezért aztán a kapuk is ritkán voltak veszélyben. Majd Herczeg alakítása törte meg a csendet és miután a tizenhatoson belül szabálytalanul választották el a labdától így büntetőhöz jutottunk amit Baksa higgadtan értékesített. Nem igazán sikerült megnyugodni hiszen egy labdavesztés után már egyenlített az ellenfél. Szerencsére nem álltunk meg és Lascsik ziccere valamint Kindl bombája után újra vezettünk.

A szünetben igyekeztem nyugtatni a kedélyeket és további bátor játékot kértem. Kindl ott folytatta ahol abbahagyta csak most fejjel volt eredményes majd egy középre lőtt labdát Zs. Nagy remekül tette maga elé és szép gólt lőtt. A vendégek még szereztek egy gólt amivel ki is alakult a végeredmény. Ezen a mérkőzésen sem játszottunk jól sőt mondhatnám kapkodó volt a játékunk, de most gólokat szereztünk az is igaz, hogy nem a bajnokság ezüstérmese volt az ellenfelünk.”

A Fehérvárcsurgó gólzáporos meccsen verte a Vált - fotó: Szeglet Imre Photography
A Fehérvárcsurgó gólzáporos meccsen verte a Vált – fotó: Szeglet Imre Photography

Fehérvárcsurgó – Vál 5-2 (3-1)
Iszkaszentgyörgy, vezette: Kuhinkó Zsolt

Fehérvárcsurgó: Guti – Kindl, Nagy B., Veres, Herczeg, Pálfi (Bernáth P.), Zs. Nagy, Andocsi (Dreska), Baksa, Bernáth M., Lascsik (Csány). Edző: Mesics János.
Vál: Kincses – Fehér (Nádpor), Pintér, Indi, Kiss A., Németh K., Szoboszlai, Zágoni, Mayer, Jakab, Horváth Zs.

Gól: Kindl (45., 49.), Baksa (30., 11-esből), Lascsik (41.), Zs. Nagy (60.) illetve: Zágoni (31.), Jakab (73.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?