Révbe ért a Fehérvárcsurgó

Fejér megye, Fejér Megye II

Őszi célkitűzésüket a Pákozd legyőzésével már teljesítették Veresék.

A Fehérvárcsurgó trénere így tudosított:

“Mikor, ha nem most, gondolta talán minden hazai játékos, és az edző is, de ez nem került szóba mérkőzés előtt. Próbáltunk stabilak lenni, és várni a hibára. Aztán gyorsan kiderült, hogy ez így nem lesz jó. Fiatal ellenfelünk nagyon pörgött, mi meg annyira stabilak voltunk, hogy mi is elhittük: sose kapunk gólt. 0-1 után félszavakból megértettük egymást a csapattársakkal, és kijebb jöttünk a bunkerből. Jött is az egyenlítés, Varga beadását Bernáth P. fejelte a vendég kapuba (a két utolsó megmozdulásban 79 év rutinja volt benne) és egy hatalmas helyzet, de a kapufa a vendégekkel volt.

A második félidőben rövid mezőnyjáték után megtörtént az, ami az ősszel eddig még nem: Huszár Dávid beszállt, és végre tudásához méltóan futballozott, ezzel pályára lépésétől számított 6 percen belül eldöntötte a mérkőzést. Ellenfelünk láthatóan feladta, bármi lehetett volna a vége, de a kulcspasszok/helyzetkihasználás hibádzott, a végén Baksa “szokásos” büntetőjével tettük fel a pontot az i-re. (Számomra érdekes módon Bernáth Miklóst a gólvonalon lerántó kapus csak sárga lapos figyelmeztetést kapott az esetnél.)

Az első 20 perc alapján komolyan megijedtem, de tudtunk újítani, jobban bírtuk a tempót, mint ellenfelünk, ezért megérdemelt győzelmet szereztünk, ezzel minimális őszi célunkat (15 pont) már túlteljesítettük, ami azonban nem azt jelenti, hogy hátralévő két nehéz mérkőzésünkre (Vál, Velence) feltartott kezekkel érkeznénk!”

Fehérvárcsurgó - Pákozd

Fehérvárcsurgó – Pákozd 4-1 (1-1)
Fehérvárcsurgó, vezette: Cérna János

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Veres G. (Kardos 81.), Varga L., Bernáth P. (Huszár 63.), Baksa, Dreska, Csány (Bernáth 59.), Guti (Kovács P. 72.), Andocsi, Lascsik.
Pákozd: Majnár – Fürst (Hársádi 73.), Czvikli (Orbán 81.), Pőcze, Galambos (Sarudi 87.), Farkas B., László, Géri, Horváth Zs., Csík, Nagy Á.

Gól: Bernáth (26.), Huszár (67., 79.), Baksa (89.) illetve: László (17.)

Forrás és fotók: Fehérvárcsurgó SE Facebook

Vélemény, hozzászólás?