A herceghalmi fiatalok hátrányból nyertek Pázmándon!

Fejér megye, Fejér Megye II

Papírforma eredmény született, bár a sereghajtó jól ráijesztett a Herceghalom csapatára.

A Herceghalom tudósítója így fogalmazott:

“Ezen a vasárnapon, múlt heti sikeresnek nem mondható vendégszereplés után, ahol fiatal csapatunk (a legutóbbi kezdő csapat átlag életkora nem éri el a 21 évet) egy félidőn át tudta tartani magát, a szerencsével sem hadilábon álló ellenfelével, újabb nehéz feladat várt a gárdára.

A tabella végén álló Pázmánd vendégeként léptünk pályára. Ahogy az várható volt, a hazai csapat ellenünk tervezte megszerezni első győzelmét. Ennek ellenére már az első félidőben is többet birtokolta a labdát a herceghalmi csapat, és sorra alakította ki helyzeteit, amiket nem tudott gólra váltani. Azonban a szórványos ellentámadások egyikéből a Pázmánd szerezte meg a vezetést, több védő hibáját kihasználva Mucska lőtt a kapu jobb oldalába a 32. percben. A második félidő egyértelmű vendégfölényt hozott, és Pintér szép kapáslövésével az 51. percben egyenlített a vendégcsapat.

A hátralévő időben sorra alakította ki helyzeteit a vendég alakulat,de a vezető gólt, csak 86. percben tudta megszerezni Novák, egy közeli lövéssel. 3 perccel később megszületett a harmadik gól is, Pálffy buktatásáért megítélt büntetőt Novák váltotta gólra. A nem túl magas színvonalú mérkőzésen, melynek színvonalára a játékvezető működése is nyomta bélyegét, megérdemelten szerezte meg a vendégcsapat a 3 pontot.”

Pázmánd – Herceghalom 1-3 (1-0)
Pázmánd, vezette: Schweighardt Róbert

Pázmánd: Lőrincz – Domak, Kutai, Mucska (Szabó B. 66.), Kolonics, Kuhinkó, Pécsi, Szálas, Matacz (Pálinkás 80.), Glócz G., Varga V.
Herceghalom: Németh R. – Pintér, Pap (Gergely 87.), Nagy M. (Pálffy B. 60.), Hajdú, Novák, Odrobina (Gráfel 72.), Nagy G., Veres, Fodor, Kele.

Gól: Mucska (32.) illetve: Pintér (51.), Novák L. (86., 89., a másodikat 11-esből)

Vélemény, hozzászólás?