Reichardt triplájával nyert Nagylókon az Előszállás! VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A legutóbbi bajnoki mérkőzésén folytatta menetelését az Előszállás, a nemrég még Megye II-ben pallérozódó ellenfelét gond nélkül győzték le Masinka Csaba tanítványai.

Az Előszállás tudósítója így fogalmazott:

“A nem várt „pihenő” után vasárnap újfent bajnoki mérkőzést játszott csapatunk, s ezúttal a sereghajtó Nagylók otthonában léptünk pályára a 3 bajnoki pont megszerzésének reményében.

A mérkőzést magabiztosan, jó felfogásban kezdtük, de az már a találkozó elején kirajzolódott, hogy nem lesz egyszerű feltörni a nagylóki reteszt, hiszen ellenfelünk 10 emberrel védekezett a saját tizenhatosuk előterében. Az első játékrészben a labdabirtoklásunk nagyjából 85-90% között mozgott, a hazaiak 1-2 alkalomtól eltekintve tudatos játékkal gyakorlatilag a félpályán sem jöttek át. A behúzódó taktika ellen nehezen találtuk a megoldást, távoli lövésekkel és a széleken megbontva őket beadásokkal próbáltuk meg áttörni a kapu elé felhúzott “élő falat”, de igazán nagy lehetőség nem adódott előttünk. Túl görcsösen akartuk a gólt, s talán éppen ezért nem is sikerült megszerezni a vezető találatot az első félidőben.

Szerencsére a második félidőt nem ott kezdtük, ahol az elsőt abbahagytuk, hiszen az 1. percben megszereztük első találatunkat. Gyakorlatilag a középkezdésünk után Bálint Reichardt egy előreívelt labdára lecsapott, és a rosszul kifutó kapus mellett eltolta a játékszert, majd a kapuba továbbította. Ez a találat megnyugtatta a csapatot, és felszabadultan, még nagyobb fölényben játszottunk, mint az első félidőben. Négy perccel a vezető találatunk után jött Bálint második találata. Egy jól elvégzett szögletet bólintott a nagylóki kapuba. Nem kellett sokat várni a harmadikra sem. Ismét Reichardt Bálint volt eredményes, jó 30 méterről eleresztett bombájának köszönhetően klasszikus mesterhármast jegyezhettünk a neve mellé. Negyed órával a vége előtt rutinos játékosunk és csapatkapitányunk, Kiss Gyula állította be a 4-0-ás végeredményt egy szögletrúgás után. A második játékrészre is elmondható, hogy a labdabirtoklásunk továbbra is 90% környékén mozgott, és gyakorlatilag egykapuztunk.

Előszállás SE

Összességében kijelenthető, hogy jól játszottunk, sok támadást vezettünk, akár több gólt is elérhettünk volna, de ennek ellenére nem vagyunk elégedetlenek. Gratulálunk Nagylók csapatának, hiszen az őszi mérkőzéshez képest jobban megnehezítették a dolgunkat és mind a két csapat érdekében reméljük, hogy legközelebb már magasabb osztályban találkozunk egymással. Addig is további sok sikert kívánunk nekik! Meg kell említenünk, hogy utánpótlás csapatunk tehetséges, 16 éves játékosa, Horváth Gábor immáron tétmérkőzésen is bemutatkozhatott a felnőttek között. Gratulálunk, csak így tovább!

Ezúttal is köszönettel tartozunk szurkolóinknak, akik ismét fantasztikus hangulatot, igazi hazai pályát teremtettek nekünk a hideg időjárás ellenére is. Fantasztikusak vagytok!”

Nagylók-Előszállás 2018.03.25. 0-4

Nagylók-Előszállás 2018.03.25. összefoglaló:A nem várt „pihenő” után vasárnap újfent bajnoki mérkőzést játszott csapatunk, s ezúttal a sereghajtó Nagylók otthonában léptünk pályára a 3 bajnoki pont megszerzésének reményében. A mérkőzést magabiztosan, jó felfogásban kezdtük, de az már a találkozó elején kirajzolódott, hogy nem lesz egyszerű feltörni a nagylóki reteszt, hiszen ellenfelünk 10 emberrel védekezett a saját tizenhatosuk előterében. Az első játékrészben a labdabirtoklásunk nagyjából 85-90% között mozgott, a hazaiak 1-2 alkalomtól eltekintve tudatos játékkal gyakorlatilag a félpályán sem jöttek át. A behúzódó taktika ellen nehezen találtuk a megoldást, távoli lövésekkel és a széleken megbontva őket beadásokkal próbáltuk meg áttörni a kapu elé felhúzott "élő falat", de igazán nagy lehetőség nem adódott előttünk. Túl görcsösen akartuk a gólt, s talán éppen ezért nem is sikerült megszerezni a vezető találatot az első félidőben.Szerencsére a második félidőt nem ott kezdtük, ahol az elsőt abbahagytuk, hiszen az 1. percben megszereztük első találatunkat. Gyakorlatilag a középkezdésünk után Bálint Reichardt egy előreívelt labdára lecsapott, és a rosszul kifutó kapus mellett eltolta a játékszert, majd a kapuba továbbította. Ez a találat megnyugtatta a csapatot, és felszabadultan, még nagyobb fölényben játszottunk, mint az első félidőben. Négy perccel a vezető találatunk után jött Bálint második találata. Egy jól elvégzett szögletet bólintott a nagylóki kapuba. Nem kellett sokat várni a harmadikra sem. Ismét Reichardt Bálint volt eredményes, jó 30 méterről eleresztett bombájának köszönhetően klasszikus mesterhármast jegyezhettünk a neve mellé. Negyed órával a vége előtt rutinos játékosunk és csapatkapitányunk, Kiss Gyula állította be a 4-0-ás végeredményt egy szögletrúgás után. A második játékrészre is elmondható, hogy a labdabirtoklásunk továbbra is 90% környékén mozgott, és gyakorlatilag egykapuztunk.Összességében kijelenthető, hogy jól játszottunk, sok támadást vezettünk, akár több gólt is elérhettünk volna, de ennek ellenére nem vagyunk elégedetlenek. Gratulálunk Nagylók csapatának, hiszen az őszi mérkőzéshez képest jobban megnehezítették a dolgunkat és mind a két csapat érdekében reméljük, hogy legközelebb már magasabb osztályban találkozunk egymással. Addig is további sok sikert kívánunk nekik! Meg kell említenünk, hogy utánpótlás csapatunk tehetséges, 16 éves játékosa, Horváth Gábor immáron tétmérkőzésen is bemutatkozhatott a felnőttek között. Gratulálunk, csak így tovább! Ezúttal is köszönettel tartozunk szurkolóinknak, akik ismét fantasztikus hangulatot, igazi hazai pályát teremtettek nekünk a hideg időjárás ellenére is. Fantasztikusak vagytok! Szerdán és szombaton is várunk mindenkit sok szeretettel a hazai mérkőzésünkön.Hajrá ESE!⚽️⚽️⚽️????????A mérkőzésről készült képeket valamikor a hét folyamán, a megszokott módon töltjük fel.

Posted by Előszállás SE on Monday, March 26, 2018

Nagylók – Előszállás 0–4 (0–0)
Nagylók, vezette: Czagány Zoltán

Nagylók: Faragó – Határ, Varga P., Szekeres M., Virág, Kotroczó, Bartos, Molnár Cs. (Deák), Kulcsár, Szekeres Sz., Varga R.
Előszállás: Kercza – Harasztia, Csontos, Balogh N., Béres (Kiss Gy.), Szalai (Horváth G.), Eper, Bozsoki, Reichardt B., Bognár M., Tóth S. (Kiss A.). Vezetőedző: Masinka Csaba

Gól: Reichardt B. (46., 50., 68.), Kiss Gy. (77.)

Forrás: Előszállás SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?