Fejér Megyei Kupa: Az Előszállás Megye I-es csapatot búcsúztatott, kiesett a Mór is!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy pofonba szaladtak a Megye I-es csapatok a Fejér Megyei Kupában, a Mezőfalva és a Mór is búcsúzni kényszerült. Bravúrt ért el a Pákozd is.

A Fejér Megyei Kupa 5. fordulójában igencsak meglepő eredmények. Az, hogy a Szár legyőzte a Nagykarácsonyt még nem számít szenzációnak, ám a Megye I-es Mór búcsúja a Kisláng ellen már nem nevezhető papírforma eredménynek. A Mezőfalva szintén alacsonyabb osztályú csapat ellen búcsúzott, a megye hármas Előszállás döntetlenre végzett Móriczék ellen, így a “kiscsapat” örülhetett. A Pákozd meglepően simán pottyantotta ki az Abát.

Eredmények:
Szár – Nagykarácsony 3-1
Kisláng – Mór 3-2
Pákozd – Aba-Sárvíz 4-1
Előszállás – Mezőfalva 1-1

Korábban játszották:
Sárbogárd – Ercsi 3-1

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:

“A Mezőfalva csapata a Fejér megyei kupában az Előszállás csapatához utazott. A papírforma a vendégek győzelmét jósolta, azonban nincs két egyforma meccs. A mérkőzés vendég rohamokkal kezdődött, a hazaiak a kontrából tudtak veszélyt teremteni. A játékvezető mondhatni, hogy szigorú volt. Móriczot a 29. percben az első szövegeléséért sárga lappal jutalmazta. A félidőben 0-0 volt az eredmény.

A második félidőben kezdett ébredezni a hazai alakulat. Mekota utolsó emberként buktatta az egyik előszállási játékost. Egyből piros lapot kapott, így idő előtt mehetett zuhanyozni. A mérkőzés első gólját a mezőfalviak szerezték Kovács Attila révén a 62. percben. Nem kellett sokat várni az egyenlítő gólra. A meccs 65. percében a Mezőfalván is megforduló Gergelyfi Mihály alakította 1-1-re az eredményt, ami egyben a végeredmény is lett. Az Előszállás jutott tovább a kupa következő fordulójába.”

A Mezőfalva kiesett az Előszállás ellen

A Fejér Megyei Kupa 5. fordulójára egységesen április 11-én szerdán 17:00-kor kerül sor:

Előszállás – Gárdony
Szár – Seregélyes
Vál – Szabadegyháza
Martonvásár – Sárbogárd
Kisláng – Főnix FC
Magyaralmás – Bicske
Ikarus-Maroshegy – Sárosd
Pákozd – Lajoskomárom

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?