Az Újbarok legyőzésével élen a Csabdi!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Újbarok a Tordas II. és a Herceghalom után újabb élcsapatot izzasztott meg katlanjában, ám a Csabdi ha nehezen is, de elvitte a három pontot.

A helyi tudósító így fogalmazott:

“Tekintettel arra, hogy egyik előtte álló csapat (Herceghalom, Tordas II.) sem lépett pályára szabadnapja lévén a hétvégén, a Földes Gábor által dirigált Csabdi SE-nek egyetlen feladata volt mindössze a hétvégén: egyetlen pici gólocskával többet kellett szereznie az Újbaroknál. Hogy ezt tényleg csak ennyivel sikerült teljesíteni, arról csak a bajnokesélyes tehet.

Az újbaroki ősgyepen minden ide látogatónak kellő óvatossággal kell pályára lépnie, ezen a talajon kevésbé érvényesül a technikás futball és a hazaiak jócskán rendelkeznek erős testalkatú, minden labdáért alaposan megküzdő labdarúgókkal. Az esélyesség terhét bő félóráig cipelték a vendégek, amikor a 32. és a 37. percben Takács Gábor duplázott közelről, gólokra váltva a fokozódó csabdi nyomást (0-2).

A második félidőben érthetetlen módon visszavett a Csabdi SE, a csereként beállt Csirinyi József a 68. percben egy kapusról kipattanó labdát iszonyatos erővel küldött a bal felső sarokba (1-2). Valljuk be, a semleges nézőknek jól jött, a meccsnek pedig jót tett a szépítő gól. Számos kemény párharcot láthattunk a pályán, Jónás Péter játékvezető pedig elkezdte a sárgákat is kiosztani. A tankként zakatoló Czakó Balázs kész csoda, hogy csak a 72. percben kapta meg színes figyelmeztetését a sokadik kemény belemenése után. Földes bátran nyúlt a cseréihez. a fiatal partjelzők beintéseit pedig időnként hevesen vitatták a szereplők, de azon a tényen már mindez nem változtatott, hogy lüktető finis után végül kikínlódta a győzelmet a vendégcsapat.

Sikerével vezeti a fejér megyei III. osztály Északi csoportját és úgy tűnik, kiheverte a múlt heti herceghalmi sokkot (0-7). Érdekes bajnoki versenyfutás várható tavasszal.”

Újbarok – Csabdi 1-2 (0-2)
Újbarok, vezette: Jónás Péter

Újbarok:Pongrácz – Kollár, Horváth (Csirinyi 46.), Récsei (Tóvári 88.), Czemmel, Boros, Fekete, Szoldáth, Balla (Demeter 70.), Jenei (Szabó 60.), Czakó.
Csabdi: Zabos – Ágoston, Hemli, Grünfelder (Vincze 73.), Takács, Agyagási (Bóza 80.), Pozsgai, Buda, Erki, Sólyom (Sótér 67.), Kritál.

Gól: Csirinyi (68.) illetve: Takács (32, 37.)

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?