Kisláng-Mór: 2 kiállítás, 5 gól!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A két csapat a Fejér Megyei Kupában csapott össze egymással – szó szerint. A találkozó öt lapot és öt gólt hozott, némileg meglepő eloszlásban.

Izgalmas kupameccsnek ígérkezett a Megye II-es élcsapat Kisláng és a Megye I-es bajnoki címre áhítozó Mór ütközete. Mindkét mester erős kezdő tizenegyet küldött ki a pályára, de már a találkozó elején meglepő fordulat állt be.

A Kisláng tudósítója így fogalmazott:

“Rögtön az 5. percben kiállították az ellenfél kapusát, Kiss Mátét, ugyanis a 16-son belül lerántotta Dudar Ervint, aki aztán a büntetőt magabiztosan gólra váltotta. Ismét Dudar Ervin villant, remek beadását követően Lévai Krisztián gurította a labdát a kapuba. Az első félidőben 2-0-val vonulhattunk pihenőre.

A második játékrészben 10 percet kellett várni a gólra, a Mór csapatából Meggyes Dávid az 56. percben 2-1-re módosította az állást. Csupán 3 perc elteltével újabb találatot jegyeztek a vendégek Ács Krisztián jóvoltából, 2-2. Az újabb gól az 85. percben született. Juhász Márton emelte át a kapust amit aztán az U-19-es Horváth Zoltán gurított a kapuba, ezzel megszerezte a csapat harmadik gólját. A 91. percben Mayer Dávidot is kiállította a játékvezető. A végeredmény Kisláng-Mór 3-2.”

Kisláng – Mór 3–2 (2–0)
Kisláng, vezette: Závotka Csongor

Kisláng: Ányos – Rehák, Juhász, Gergely, Árki, Dudar K., Dudar E., Juhász, Komlós, Kovács T., Lévai (Horváth Z. 72.)
Mór: Kiss M. – Szekeres (Radács 6.), Handl, Kaszás, Kőbányai (Joó 76.), Kállai (Ács 46.), Klémán, Meggyes, Tar, Mayer, Szabó B. Vezetőedző: Németh Bálint

Gól: Dudar E. 8.), Lévai (34.), Horváth Z. (85.), illetve Meggyes (56.), Ács (59.).
Kiállítva: Kiss M. (6., Mór), Mayer (91., Mór)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?