Rebők és Ivacs győzelemre vezette az Ercsit!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Enyingnek nem volt sansza a dobogóra hajtó Sasok ellen.

Az Ercsi tudósítója így írt:

“Az első félidőben magabiztos játékkal 4 gólos előnyt épített ki az Ercsi, előbb Rebők Imre bombagóljával szerzett vezetést a csapat, majd Ivacs szabadrúgásból szerzet nagy gólt. Ezt követően Rebők majd Ivacs is beköszönt.

A második félidőben nem hajtott az Ercso úgy, mint az első 45 per során de Ivacs megszerezte önmaga harmadik, csapata 5. gólját.

Összeségében megérdemelt győzelmet aratott az Ercsi, és akár nagyobb különbségű győzelem is lehetett volna, de sok helyzet kimaradt.

Az Enying sokat köszönhet a fiatal kapusának, Langnak aki több nagy védéssel mentette meg csapatát a még nagyobb vereségtől. A vendég Enyingnél a 83. percben debütált a mindössze 17 kapus Benedeczky Martin, sok sikert neki a felnőtt csapatnál!

Az Ercsi Kinizsi számára még maradt esélye a dobogóra.
Nehéz, de nem reménytelen a helyzet. Ehhez a Sasoknak éppen riválisuk otthonában kellene három pontot szereznie a jövő héten.

Szerdán 18 órától Dunaújvárosban kupadöntőt játszik az Ercsi Kinizsi a Velence ellen. Kell a csapatnak a biztatás, hogy sikerüljön a bravúr, és története során először megnyerje a Fejér Megyei Kupát.”

Ercsi Kinizsi – Enying 5-0 (4-0)
Ercsi, vezette: Czagány Zoltán

Ercsi Kinizsi: Hodula – Tóth K., Bognár B. (59.), Hamar (Zsigmond 74.), Gróf (Holentoner 46.), Jerzsabek, Rebők, Ivacs, Kovács P., Szalánczi, Kővári (Pintér 46.)
Enying: Lang (Bendeczky 83.) – Kovács L., Kalló, Kiss Gy., Szili (Molnár F. 85.), Szőke I. (Varga Á. 75.), Nagy L. (Csizmadia 66.), Halász, Kajtár, Vas T., Keszler.

Gól: Rebők I. (12., 33.), Ivacs (30., 39., 52.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?