Nagy lépést tett a Sárosd a bronzérem felé

Fejér megye, Fejér Megye I

Szekeres és Killer is duplázott a Mezőfalva otthonában.

A Mezőfalva tudósítója így írt:

“Szomszédvári rangadóra érkezett a Sárosd csapatunkhoz a 28. fordulóban. A mérkőzés 2. percében vitatható büntetőt kapott a vendég együttes, amit gólra váltottak. Ezzel vezettek, 0-1. Majd alig 1 perc múlva ugyanolyan szituációban a hazaiaknak elmaradt a büntető.

Volt helyzet mindkét oldalon. Godslove rúgta mellé a labdát, majd a vizitáló együttes játékosa hagyta ki a 30 centiről. Az első legnagyobb helyzete bő fél óra játék után adódott a hazaiak előtt, amikor egy sarokrúgás után Balázs fejelt a keresztlécre. A meccs 44. percében aztán Szabó Csaba gyönyörű fejes góljával egalizált, 1-1.

A második félidő elején már újra vezetett a Sárosd, 1-2. Hajtott a Mezőfalva, hogy újra egyenlő legyen az állás, azonban miután egy óriási helyzetet hagytak ki, pontosabban a vendég Sárosd játékosa rúgta ki a labdát a gólvonalról, egy szerencsétlen hazaadásból újabb gólt szereztek Killer révén, 1-3. Az utolsó gólt egy kontrából szintén Killer szerezte, 1-4.”

Mezőfalva – Sársod Kronos Sport 1-4 (1-1)
Mezőfalva, vezette: Winklár Péter

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs, Szabó Cs., Nagy M., Sági, Boldizsár (Kovács K. 46.), Márki (Paget 36.), Facskó, Mekota, Godslove, Bozoki (Kovács R. 80.)
Sárosd Kronos Sport: Rigó – Susa, Arany, Truszek, Somogyi, Balogh (Dvéri 77.), Killer M. V., Dobsa (Kargl 25.), Szekeres, Kovács S. D., Szabó N.

Gól: Szabó Cs. (46.) illetve: Szekeres (2., 56.), Killer M. V. (74., 89.)

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE (Facebook)

Vélemény, hozzászólás?